Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vissza fogok hízni vagy...

Vissza fogok hízni vagy tovább fogok fogyni?

Figyelt kérdés

Nem ettem 4 napig semmit. Míg nem ettem fogytam 4kilót.

aztán már 3 napja,minden nap csak egy kis tál salátát

(saláta,paradicsom,paprika,sajt,csirkemell,tojás)eszem.

Semmimást egész nap..csak ezt.

Vissza fogok hízni?Vagy fogok még tovább fogyni?

2013. szept. 9. 14:51
1 2
 11/15 Andizsuzsi ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy ennyi bevitt kalória mellett érdemi edzésmunkát tudj végezni. De ha véletlenül mégis, nem viszel be a szervezetedbe olyan anyagokat (leszámítva a minimális csirkehúst, de az meg kell az életben maradásodhoz), amiből izmot tudnál építeni.
2013. szept. 9. 16:32
 12/15 A kérdező kommentje:
a lényeg,hogy lefogyjak,nem feltétlen csak kilókba hanem külsőre látszódjon..mondjuk mármost is mondták páran h vékonyabb vagyok :)
2013. szept. 9. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem érted? Hiába fogysz még így 10 kilót is akkor is azt fogod mondani,hogy na még egy kicsit mert még nem vagyok elég vékony,igaz,már 36 kg vagyok,de még mindig van rajtam zsír...mert az izmodat "fogyod" le. Mivel nem eszel elég fehérjét,így hiába mozogsz,az izom nem marad meg..
2013. szept. 9. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jól csinálod!Még 4-5 hónap és odaadlak a pulimnak játszani....

Nem mégis mit gondolsz???

Már amiatt sem fogsz tovább fogyni mert nincs rajtad zsír...

2013. szept. 10. 20:09
 15/15 A kérdező kommentje:
sehogyse jó:c:sss
2013. szept. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!