Szerintetek is testképzavaros vagyok?
Úristen!Én 163-164cm vagyok s 61 kg.Szerinted én hogy érzem magam?Ha olyan méreteim lennének mint neked, boldog lennék.
Kicsit olyan anorexiás beütésű hozzászólásaid vannak..ha azon kiakadsz,hogy XL-es a méreted..Nekem volt már XXL is,múltkor meg S-es blúzot vettem,és nagy volt..Rám!Szóval ilyesmikkel nem érdemes fogalkozni,ami nem tetszik javítsd,dolgozz rá,és légy boldog.Én kihasználnám az adottságaimat a te helyedben:)
Fel kell világosítsalak, a csípőméretet leginkább a csontozatod határozza meg, ha nincs elhízva az illető, és te tuti nem vagy... A csontjaidból meg úgysem tudsz fogyni.
Amúgy tényleg akkor lehetne legjobban megítélni, ha feltennél egy képet magadról... max kitörlöd a képen a fejedet.
én 180 cm magas vagyok, és így tapasztalatból tudom neked mondani, hogy a magas csajok se túl soványan, se túl kövéren nem néznek ki jól. első esetben olyanok, mint a kályhacső, a másodikban meg mint egy nagy debella anyamedve.
inkább mozogj egy kicsit, hogy tónusos legyél, jól fogsz kinézni. a pasik imádják a magas csajokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!