Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is testképzavaros...

Szerintetek is testképzavaros vagyok?

Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, 59-60 kg. Mindenki szerint hülyeség, de rettenetesen kövérnek érzem magam és eldöntöttem, hogy fogyni akarok minimum 5 kg-ot. Igaza van a környezetemnek, el kéne fogadnom magam, vagy nekem van igazam és nem ártana lefogynom?
2009. nov. 2. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
181cm, és 65kg vagyok, és vékony, de ettől még remekül nézek ki, hol itt a baj?
2009. nov. 2. 16:29
 12/15 anonim válasza:
40%

Úristen!Én 163-164cm vagyok s 61 kg.Szerinted én hogy érzem magam?Ha olyan méreteim lennének mint neked, boldog lennék.

Kicsit olyan anorexiás beütésű hozzászólásaid vannak..ha azon kiakadsz,hogy XL-es a méreted..Nekem volt már XXL is,múltkor meg S-es blúzot vettem,és nagy volt..Rám!Szóval ilyesmikkel nem érdemes fogalkozni,ami nem tetszik javítsd,dolgozz rá,és légy boldog.Én kihasználnám az adottságaimat a te helyedben:)

2009. nov. 2. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Fel kell világosítsalak, a csípőméretet leginkább a csontozatod határozza meg, ha nincs elhízva az illető, és te tuti nem vagy... A csontjaidból meg úgysem tudsz fogyni.

Amúgy tényleg akkor lehetne legjobban megítélni, ha feltennél egy képet magadról... max kitörlöd a képen a fejedet.

2009. nov. 2. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én 180 cm magas vagyok, és így tapasztalatból tudom neked mondani, hogy a magas csajok se túl soványan, se túl kövéren nem néznek ki jól. első esetben olyanok, mint a kályhacső, a másodikban meg mint egy nagy debella anyamedve.

inkább mozogj egy kicsit, hogy tónusos legyél, jól fogsz kinézni. a pasik imádják a magas csajokat.

2009. nov. 2. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
én 175 cm magas vagyok és 50-51 kiló ami elég soványka :D sokan mondják, hogy ropilábam van meg hízni kéne, de én így érzem jól magam. tavaly télen én is 60 kg voltam, mondták is hogy milyen csini vagyok, de lefogytam, most meg inkább már lesoványoznak, de nem érdekel, mert én így érzem magam jól a bőrömben, és a fogyinál tudtam hol a határ, meg is tudtam állni. szóval csak azt javaslom, hogy ha soványabban jobban éreznéd magad, akkor fogyózz, de mértékkel, és tudd hol a határ. ja és a sportolás elengedhetetlen! :)
2009. nov. 3. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!