Toka ellen nektek mi vált be a legjobban?
Figyelt kérdés
dec. 30. 16:59
2/16 anonim válasza:
Kalóriadeficit, ahogy az első írja. Ha nem vagy túlsúlyos, akkor érdemes a pajzsmirigyed kivizsgáltatni.
3/16 A kérdező kommentje:
Műtét injekció ilyesmi ?
dec. 30. 19:54
4/16 anonim válasza:
Minek, ha elég egy-két hónap, egy ingyenes mobilalkalmazás, és minimális odafigyelés?
5/16 anonim válasza:
Hiába műtik meg, ha továbbra is zabálsz, megint tokát fogsz ereszteni.
7/16 anonim válasza:
Az a szar hogy van akinek akkor is van ha nem kövér
9/16 anonim válasza:
Sajnos jobban néz ki súlyfelesleggel, mert úgy van tartása, ki van töltve, míg fogyáskor csúnyán lóg. Ez van.
Mennyire hatásos a torna, valóban lehet ezt a környéket edzeni?
10/16 anonim válasza:
Most hogy mondod ilyet én is ismertem. A karja is, a lába is csont és bőr. Arca is picit beesve. Nem éhezett éppen, de nem volt hízékony alkat. Tokája viszont volt, nem is gyengén. Rendesen ívbe jött neki, az állától a torkáig volt ott konkrétan egy gömb forma. Rá se lehetett mondani, hogy duci, vagy fogyni kellene. Azonban tokája az volt. Így ismertem mindíg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!