Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gerincferdülés ellen mely...

Gerincferdülés ellen mely termékek a legjobbak?

Figyelt kérdés
Pl. tartásjavítók, gerincfüzők stb. Ilyenekre gondolok. De ha van más jó ötlet, azt is megköszönöm. Néha szokott fájni, pl. sokat gyalogolok stb.

szept. 5. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg kellene erősíteni a hátizmokat, sokat javítana azon, hogy ne fájjon gyalogláskor.

Nekem sokat segített mind az ülés, mind pedig a hosszú távú állás, gyaloglás miatti hátfájás megszüntetésében az, hogy sokat edzettem hátizmokra, törzsizmokra.

Gyógytornász tud abban segíteni, hogy célirányosan mit és hogyan csinálj, a te állapotodhoz igazodóan.

Persze, venni valami izét, aztán azzal kötegelni magad sokkal kényelmesebbnek tűnhet, de nem biztos, hogy jobban jársz vele.

szept. 5. 08:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Meg kellene erősíteni a hátizmokat, sokat javítana azon, hogy ne fájjon gyalogláskor.

Nekem sokat segített mind az ülés, mind pedig a hosszú távú állás, gyaloglás miatti hátfájás megszüntetésében az, hogy sokat edzettem hátizmokra, törzsizmokra."

Köszönöm, edzőtermi hátgyakorlatokra vagy otthoni kifejezetten gerincferdülés elleni gyakorlatokra gondolsz? Vagy mindkettőt csináljam?

"Gyógytornász tud abban segíteni, hogy célirányosan mit és hogyan csinálj, a te állapotodhoz igazodóan.

Persze, venni valami izét, aztán azzal kötegelni magad sokkal kényelmesebbnek tűnhet, de nem biztos, hogy jobban jársz vele."

Voltam gyógytornásznál, lehet akkor segitene, ha folyamatosan járnék, de az ortopéd orvos egyszer 15 alkalmat írt fel. Vagy sokkal hosszabb ideig, akár évekig kellene járnom?

szept. 5. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kellene sokkal többet gyógytornászhoz járni. A legtöbb tartásjavító termék árt is, mert leveszina terhet a hátitmokról amik elgyengülnek és amint nem használod, rosszabb leszmint volt. Gyógytorna kell és nem csak eljárni hanem amit a gyógytornász mond, a személyss alkalmakon túl otthon is csinálni.
szept. 5. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van! Gyógytornász + otthon erősítő gyakorlatok!!
szept. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!