Mennyit hiztatok karácsonykor? Most főkeg nen a konditerembe járósoktól kérdezem 😉
Tudom, valaki karácsonykor is jár kondizni, futni, stb.
De most elsősorban azoknak a véleménye érdekelne, akiknek vagy idejük, vagy energiájuk nem volt ilyenre, vagy nem is szoktak.
Én oda szoktam figyelni az evésre, nem eszem szét magam, nasizni is csak néha.
De most volt ez a pár nap, egy kis bejgli, még egy kis kókuszkocka, még egy tányér sajtos pulyka.
Sajnos 2 kiló ment fel 🥺
3 kiló vizet, ami egy-két nap alatt távozott.
2-3 kiló zsírszövet nem képződik meg Karácsony két-három napja alatt, nyugi!
1 kg ment fel rám. De egyáltalán nem érdekel. 11 hónapig teljesen odafigyelek magamra, 1 hónap lazulás simán belefér.
(159 centihez vagyok most 46 kg)
Alig 2 kiló jött fel rám.
Ebben az időszakban mindig elengedem magam, karácsony két ünnep közt maradékok elfogyasztása, Szilveszterkor is azért van kaja, pia bőven, aztán januárba visszafogom magam, és pikk pakk lemegy amit felszedtem. Edzőterembe nem járok de itthon van szoba bicikli, tréner, ha nincs kint latyak meg sár akkor elszoktam menni futni a mezőre. Aztán amikor jönnek a jó idők akkor előkapom a bringát és tekerek 3 naponta 8-10 km-t is lazán. Meg aztán május és a nyári hónapok alatt hosszabb bringa túrákra meg gyalogtúrákra is elszoktam járni azokon még az 50 km táv is belefér nekem.
Ősszel szoktam inkább erősíteni és november vége-december elején picit leállok, és ha vége az ünnepeknek folytatom ugyanúgy. Már vagy 12 éve így csinálom és minden oké az egészségemmel. Néha elengedem magam havi 1-2 napot, de az semmi.
Nem híztam semmit. Október óta kalóriadeficitet tartok alapból, most 3-4 napig ez nem ment, egy nap mutatott többet a mérleg kb 0.7 kilóval, de már az sincs.
Azt nem tudom, #5 viccből írta-e, de most nekem is nehezebben megy az anyagcsere, pedig nem szokott gond lenni.
Igazából esetedben sem valószínű, hogy 2 kg zsírt építettél volna, a többlet jó része valószínűleg béltartalom, megkötött víz stb. Ha nő vagy, akkor a ciklusod is bekavarhat (ahogy közeledik a menstruáció, több vizet tart vissza a szervezet, ami értelemszerűen a mérlegen is látszik€.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!