Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha hetente 2szer,3szor járok...

Ha hetente 2szer,3szor járok konditerembe szeptembertől, akkor karácsonyra látszani fog már vmi változás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy jársz konditeremben, attól még nem. De ha keményen eddzesz, akkor biztos látszani fog valami.:) Sőt... szerintem már karácsony előtt.
2009. aug. 14. 12:54
 2/8 anonim válasza:

Én egy hónapja járok délelőttönként, reggel 800 órától 1230 óráig.

És nagyon sokat változtam, erre sokan felfigyeltek.

Megszélesedett a vállam, hátam, stb...

Szóval biztosan látszódni fog még előtte is.

De csak kitartás!

A táplálkozás. Ez az egésznek a kulcsa. Sok fehérjét vigyél a szervezetedbe.

Én úgy csinálom, mielőtt megyek konditerembe veszek tehén tejet (ekhte, nem kópba vagy spárba veszem), szóval veszek egy litert, egyik felét edzés előtt, másik felét edzés tán gurítom le.

2009. aug. 14. 13:30
 3/8 A kérdező kommentje:
én tejet nem tudok inni mert alergiás vagyok a tejtermékekere, de 1 hónap alatt látszott neked? én egy kicsit kövér vagyok, szóval nem tudom úgy mennyire fog használni az edzés... eddig semmi sem jött be remélem ez be fog...
2009. aug. 14. 13:34
 4/8 anonim válasza:
Látszódni fog, ha rendesen edzesz. Ha úgy csinálsz mindent ahogy kell és kitartó vagy. de karácsony után is tessék elmenni edzeni! :)
2009. aug. 14. 18:31
 5/8 anonim válasza:
Énis nagydarab voltam, bár nem mondhatni hogy kövér. Csak volt egy kis felesleg rajtam.
2009. aug. 14. 19:44
 6/8 A kérdező kommentje:
hát végülis rajtam is csak egy kis felesleg van.
2009. aug. 15. 09:20
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi, sok jó dolog van az oldalon:)
2009. aug. 20. 13:33
 8/8 anonim válasza:
Ha takarítani jársz, akkor gondolom csilli-villi lesz minden...
2009. aug. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!