Mennyit hiztatok karácsonykor? Most főkeg nen a konditerembe járósoktól kérdezem 😉
Tudom, valaki karácsonykor is jár kondizni, futni, stb.
De most elsősorban azoknak a véleménye érdekelne, akiknek vagy idejük, vagy energiájuk nem volt ilyenre, vagy nem is szoktak.
Én oda szoktam figyelni az evésre, nem eszem szét magam, nasizni is csak néha.
De most volt ez a pár nap, egy kis bejgli, még egy kis kókuszkocka, még egy tányér sajtos pulyka.
Sajnos 2 kiló ment fel 🥺
Szerintem vagy 3 kilót xdd Jó de én brutálisan zabáltam és nem csak karácsonykor hanem utána is ami maradt süti
Nem baaaj az a lényeg H mire jó idő van, lemenjen
Nincs mérlegem, de érzem, hogy szorít a nadrágom :-D
Nem baj; tegnap megettem a maradék szaloncukrot, holnaptól a régi menetrend.
Sosem eszem többet, vagy késő este karácsonykor sem, nem szoktam hízni.
De idén, amit megláttam, megettem 😂
Nem állok mérlegre, szerintem lazán 3-4 kilóval többet mutatna. A januári hajtásban úgyis lemegy.
Neked is boldog új évet. Kívánom, hogy ebben az évben kevesebb emberbe köss bele és hogy a frusztrációdat más valamin vezesd le.
Minek hasonlítasz engem magadhoz? Te magasabb vagy. Full logikus vagy. 🤦🤷🤣👏 Voltam én ehhez a magassához 52, 55 kg is. Nem vagyok csont és bőr. Két számadat alapján levonni következtetést meg butaság.
Súlyzózol otthon 10 kg-s súlyzóval? Le tudsz futni megállás nélkül 10 km-t? Mind a két kérdésre én igennel válaszolok.
Inkább magaddal foglalkozz, hogy ne nevezd magadnak véznának, ha ez téged ennyire zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!