Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » S. O. S, karácsonykor hol van...

S. O. S, karácsonykor hol van konditerem nyitva Pesten?

Figyelt kérdés
Nem tud valaki valami jó helyet Pesten, ami nyitva van holnap is?
2017. dec. 24. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Cutler gold 0-24, gondolom a mecca is nyitva lesz, meg a nagyobb termek.
2017. dec. 24. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
muszáj hogy nyitva legyenek, mert a sok gyúrósjóska belehalna, ha nem pózolgathatna a tükör előtt a felfújt lufijaival, meg a majom arcával
2017. dec. 24. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen, egyesekből még karácsonykor is milyen indulatok törnek elő a kisebbségi komplexusából adódóan.

Nem baj majd neked is lesz nőd ;)

2017. dec. 25. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

#2-hoz csatlakozva, tenyleg ekkora eszveszejto problema ez, hogy SOS azonnal SZUKSEGED van egy teremre...? Ha ennyire keptelen vagy leallni a gyurassal, csinalj otthon gyakorlatokat, fekvotamasz, guggolas, tokmindegy. Hagyd mar elni egy kicsit a termek szemelyzetet is...

Hiaba, van aki drogfuggo, van aki alkoholfuggo, van aki az edzest nem tudja abbahagyni...

2017. dec. 25. 00:03
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
#3: nyilvan, hiszen not 'szerezni' csakis kigyurtan, insta-ra 15 percenkent edzotermi selfie-ket postolva lehet. hat persze.
2017. dec. 25. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek hagyná ki valaki egy edzést csak mert az állam és a vallásosak szerint ünnep van?
2017. dec. 25. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak ez a szórakozás másoknak este egy kis pia az arcba.

No offense.

2017. dec. 25. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is leedzettem, pedig ünneplem a karácsonyt, de most úgy se csináltam volna semmit otthon délelőtt. Scitec Gold, Flex, Gilda, Chili Fitness, én ezekről tudok.
2017. dec. 25. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
En kulonosen szeretek karacsonykor edzeni. Otthon edzek, bekapcsolom a radiot, szolnak a karacsonyi zenek es ilyenkor energiam is rengeteg van a felreevestol. :D
2017. dec. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!