170cm 54kg tökéletes egy felnőtt nő számára ?
Figyelt kérdés
dec. 29. 18:27
1/18 anonim válasza:
Persze, bombázó vagy!
De kép nélkül....😜
2/18 anonim válasza:
Nekem tökéletesen megfelelne ez az arányosság :)
4/18 anonim válasza:
Lehetséges hogy alultáplált. De ha egészséges a hormondrendszer akkor lehet jó
6/18 anonim válasza:
Ha a modellek alkatát vesszük alapul, akkor lehetséges, hogy tökéletes.
7/18 anonim válasza:
Már megint egy 170 magas csaj 55 körüli kilóval? 🤣 170 alatti nők nem olvassák ezt az oldalt? 😂😱
8/18 anonim válasza:
Tényleg olyan, mintha valaki sorozatban írná ki ezeket a kérdéseket.
Válaszom: nincs ilyen, hogy adott magassághoz “tökéletes” súly.
Van a BMI, ami egy -tól/-ig érték, de nem veszi figyelembe a zsír-izom arányt és egyéb tényezőket sem.
170 cm/54 kg az elég vékony, de ahogy már írták, itt az a fő kérdés, hogy adott nő egészséges-e: van-e normális izomzata, hormonháztartása, nem fáradékony-e. Én már írtam itt többször, 178 centihez voltam 58 kg, és borzasztóan néztem ki, mert rólam pl az izom is eltűnt (betegség miatt, nem fogyóztam) és nem is éreztem jól magam.
Aztán ugye esztétikai kérdés is, hogy kinek mi tetszik, hogyan érzi csinosnak magát.
9/18 anonim válasza:
Rettentő kis súly, felnőtt ne legyen gyerek súlyú ekkora magassággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!