Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is testképzavaros...

Szerintetek is testképzavaros vagyok?

Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, 59-60 kg. Mindenki szerint hülyeség, de rettenetesen kövérnek érzem magam és eldöntöttem, hogy fogyni akarok minimum 5 kg-ot. Igaza van a környezetemnek, el kéne fogadnom magam, vagy nekem van igazam és nem ártana lefogynom?
2009. nov. 2. 15:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
A súlyoddal semmi gond,de ha te úgy érzed,hogy 5 kilóval könnyebben jobb lenne,akkor hajrá,viszont tudd,hogy hol a határ;)
2009. nov. 2. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:
6%
A környezetednek van igaza, így is nagyon sovány lehetsz, ne tetézd...
2009. nov. 2. 15:10
 3/15 anonim ***** válasza:
58%

A csontozat és az izomzat tömörsége is sokat számít a testtömegbe.

De az az egy biztos: átlagosan nézve 175cm magasan kb 63-65 kg a NORMÁLIS. Alatta már inkább sovány...

Szóval kövér tuti nem vagy! Inkább már soványnak mondanálak...

Ne hagyd magad a média által befolyásolni. A hírességek és fotómodellek vagy anorexiások, ami halálhoz is vezethet, vagy pedig a photoshop nevű programmal szépen retusálják a képeiket... Egyiket se akard elérni, mert az első lehetőség nem igazán egészséges, a másik meg lehetetlen...

22/L

2009. nov. 2. 15:14
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
ne haragudj de szerintem is az vagy :S iszonyat sovány vagy, nehogy elkezdj fogyózni, hízz inkább 3-4 kg-ot. Barátnőm ugyanennyi centi mint te és 62 kg, és olyan szép vékony hogy nem igaz.Ne akarj fogyni, tornázz kicsit és kész :)
2009. nov. 2. 15:21
 5/15 anonim válasza:
24%

Ne haragudj, de butus vagy ha tényleg az gondolod hogy kövér vagy... :) Pont ma beszélgettünk oszt.társaimmal hogy ki hány kiló, és hány centi. Az egyikük 180 cm és 70 kiló, és egyáltalán nem kövér, szerintem tökéletes vagy talán inkább egy picit sovány. Én 170 cm vagyok és 62 kiló, és én teljesen jól érzem magam így. Nem rég fogytam 8 kilót, mert azért a 170 cm-hez a 70 kiló tényleg sok volt. De sokan mondják hogy így jól nézek ki. :)

Itt amúgy kiszámolhatod hogy mi lenne a tökéletes testsúlyod: [link]

2009. nov. 2. 15:29
 6/15 anonim válasza:
0%
ez a kalkulátor hülye...én 160/50 wok és azt írta h 59 kg-nak kéne lennem...am kedwes kérdező egyáltalán nem wagy köwér!
2009. nov. 2. 15:54
 7/15 anonim válasza:
17%
Én 176 cm vagyok és 65 kg. Szerintem is pont jó vagy inkább sovány vagy! De ha 55 kg-osan éreznéd jól magad, akkor hajrá! Csak nehogy akkor is soknak lásd magad!
2009. nov. 2. 16:22
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Honnan tudjátok?..... én nem mondom,hogy kövérvagy,de azt sem,hogy sovány. Ha te nem tetszel saját magadnak, akkor változtass.Nem hiszem hogy testképzavaros lennél...

inkább mutass egy képet, mert ezt így nem lehet megmondani.

2009. nov. 2. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

ez a kalkulátor komolyan a csuklómból következtet arra h hány kilónak kéne lennem?:D nekem 14 a csuklóméretem, 165 centi vagyok, így 54 kilónak kéne lennem. ezeddig oké, 53 vagyok, máshol is ezt olvastam h ezaz ideális. deha a csauklóm 14 helyett 18 centi lenne akkormár 64 kilonak kéne h legyek. ez kicsit sok a 165 centihez, nem???

amúgy jah, testképzavaros vagy, 10 centivel vagy magasabb nálam, éscsak 6 kilóval több. teis ugyanúgy ideéális vagy, mint én. rám mindig aztmondják h jó az alakom, jólnézekki, és van aki aztmondja h vékony vagyok.

ha lefiogynál 5 kilót, ugyanannyi kiló lennél, mint én, DE 10 centivel magasabb vagy. anorex beütésed lenne akkor, ha olyan kevés kilo lennél. úgyhogy maradj úgy ahogy vagy.

2009. nov. 2. 16:26
 10/15 A kérdező kommentje:

a méreteim: 85-62-92,

Az zavar, hogy túl szélesnek érzem a csípőm.

Múltkor bementem egy boltba, kosztümöt venni, és az eladó azt mondta, hogy rám csak az XL-es jó, ÉS IGAZA VOLT. NA EKKOR TÖRTEM ÖSSZE LELKILEG.

2009. nov. 2. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!