36kiló fogyás látványos mennyire ?
Figyelt kérdés
126kgról 90kgra ha valaki lefogy az látványos mindenki számára a környezetében? 169cm magas nő esetében .dec. 30. 13:59
4/14 anonim válasza:
Igen. Bár a 90 még szintén sok, de már jelentős javulás
5/14 anonim válasza:
Nagyon durván. 32t fogytam de csomoan elajultak a valtizastol
6/14 anonim válasza:
Hát, ha valaki ezt nem veszi észre, annak szemészorvos kell.
Van egy kedves ismerősöm, aki 120 kg-ról lefogyott 100 kilóra, és nagyon is jól látható volt a változás, már az arcán is.
8/14 A kérdező kommentje:
1ev alatt lefogyhatok 86kgra minimum? Fog lógni a bőröm?
dec. 30. 19:18
9/14 anonim válasza:
Én egyenlőre 22 kg-t fogytam egy év alatt a még 15-öt szeretnék a következő év alatt. Márcez a 22 is baromira látszik. S mivel nem kapkodtam, a bőröm ék volt ideje regenerálódni vagy csak szerencsém volt, de nem nyúlt meg. Szóval csak állj neki, ne parázz!!! Jó lesz!!!
10/14 anonim válasza:
130-ról fogytam 95-re, és igen, nagyon nagyon látványos. Konkrétan volt, aki 1 év után nem ismert meg. Az arcom a kalácsképűből csontos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!