Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 36kiló fogyás látványos...

36kiló fogyás látványos mennyire ?

Figyelt kérdés
126kgról 90kgra ha valaki lefogy az látványos mindenki számára a környezetében? 169cm magas nő esetében .
dec. 30. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora súlyfeleslegnél fontos hogy lassan fogyj, hogy a bőröd tudjon alkalmazkodni.
dec. 31. 15:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Havi 5kg fogyas lassú?
dec. 31. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, gyors.

Havi 2-4 kg az egészséges. (Heti 0.5-1 kg)

dec. 31. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a teljes felesleg mértékétől, és ehhez mérten a leadott súlytól függ, mennyire látványos.

Ha az ember 10 kiló feleslegből lead 8-at az látványos lesz, de ha 30ból ad le 8at akkor nem igazán.

Esetedben biztosan látványos :)

Az én esetemben pl 36kg fogyást a kutya sem vett észre anno, mert a súlyfeleslegem ehhez képest sokkal nagyobb volt. Nálam -60kg- tól kezdte észrevenni és megjegyzéseket tenni 1-2 ember a környezetemben. Ez a feleslegemnek kicsit több mint a fele volt.

jan. 1. 06:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Barátnőmnél fordítva volt, 90-ről ment fel 115 kg-re hasonló magassággal. Nem annyira látványos, 90 kilósan is nagy hasa volt, nagy mellei, de minden nőtt még kicsit rajta, pont annyira, hogy a ruhái nagy részét azért le kellett cserélni. Páran azért észrevették, hogy hízott. Amit viszont én is észrevettem, hogy 90 kilósan még ment úgy ahogy a mászás, lépcsőzés, mostmár azért komoly kihívás neki ha több, mint egy emeletet kell mászni. Szerencsére nekünk nem jelent ez gondot. Te kb hasonló változásokra számíthatsz, fordítva, és te érzed majd a legjobban, ha szabadulsz a kilóktól.
ma 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!