Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem fogyok?

Szerintetek miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja rendszeresen mozgok heti 2-3 alkalommal,/spep-aerobic+cardió/az étrendemen is változtattam,nem eszek csokit és a szénhidrátot is minimálisra csökkentettem,de egyébként sem eszek sokat,edig 1 kg szabadultam meg és 1 cm ment le has,csípő stb,mit csinálok rosszul vagy csak későn indul be a fogyás,kb 5 kg feleslegtől szeretnék megszabadulni.
2009. nov. 2. 09:46
1 2
 11/11 Krisz85 ***** válasza:

Az elején nagyon lassan indul be a fogyás, a súlyvesztés is az elején még csak pusztán a víz kiürüléséből adódik a bőröd alól. Persze nem az összes víz távozik ilyenkor. :-)

A fogyás ilyen üteme teljesen normális. Amire figyelj, hogy gyors Ch-kat csak reggel, és edzés után egyél. GI táblázatot használd erre. A kalóriát számold, de csak akkor ha számolod a napi CH, zsír és fehérje értékeket is. Igyál legalább 3 liter szénsavmentes ásványvizet, vitamint is szedni kéne a sok zöldség mellé, mivel fontosak az antioxidánsok, pl. C, E vitamin. B vitaminról már ne is beszéljek. Vezess edzésnaplót, és jegyezd fel, hogy hogy ment az edzés, a legjobb amit tehetsz, ha beszerzel egy jó pulzusmérő órát, és méred a kalória és pulzusátlagodat az összes edzésen, ez hasznos a táplálkozás során, a kalória meghatározásakor. Illetve jobban tudod kontorllálni, hogy kardió közben zsírégető zónában maradj. (a kardiógépeken van pulzusmérő, amióta van saját mellkaspántos pulzusmérőm, azóta tudom, hogy nagyon pontatlanul mérik a pulzusom). És egy jótanács, nem tudod pontosan, hogy mennyitől is szeretnél megszabadulni, általában a többség nagyon rosszul méri fel, hogy mennyi kg/-zsírtól, hálytól, és nem tömegtől!!!/ szeretne megszabadulni.

2009. nov. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!