Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem fogyok?

Szerintetek miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja rendszeresen mozgok heti 2-3 alkalommal,/spep-aerobic+cardió/az étrendemen is változtattam,nem eszek csokit és a szénhidrátot is minimálisra csökkentettem,de egyébként sem eszek sokat,edig 1 kg szabadultam meg és 1 cm ment le has,csípő stb,mit csinálok rosszul vagy csak későn indul be a fogyás,kb 5 kg feleslegtől szeretnék megszabadulni.
2009. nov. 2. 09:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi lisztes kaja csak gyümölcs és hal, és rengeteg folyadék(ásványvíz)
2009. nov. 2. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Pedig valami mégiscsak az étkezésnél lesz... mármint ott lesz a hiba. Kb. hány kalóriát eszel meg egy nap, és mennyi volt eddig? Vagy miket eszel és iszol? Hány éves vagy, és most hány kg? Fiú, vagy lány vagy? (bár gondolom, lány, de nálunk step aerobicra járnak fiúk is) :)
2009. nov. 2. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Elmondom a nagy titkomat, hogy hogyan fogytam egy hét alatt 5 kilót. Nem ettem. Napi egyszeri étkezés, mikor megéheztem elszívtam egy cigarettát. ENnyi :)
2009. nov. 2. 10:17
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Ilyen "titkokat" inkább ne ossz meg senkivel, szerencsétlen.
2009. nov. 2. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Kalóriákat nem számolom,fehér kenyeret nem eszem,rozsost szoktam mostanában abból is max 2 szelet,alma,paradicsom,ubi sali,csirke mell,comb bőr nélkül,néha eszek a főztömből is,de nem szoktam zsíros kajákat főzni és nem akarok koplalni sem ,ennyi torna mellett én úgy gondolom kell egy kis kalória,amúgy lány vagyok 168 cm 74 kg 28 éves

köszönöm a válaszokat

2009. nov. 2. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Márpedig számolni kell. Ha ugyanannyi kalóriát viszel be, mint amennyit lemozogsz, nem fogsz fogyni, hanem tartani fogod a súlyodat, attól függetlenül, hogy szemét kaját vagy egészséges ételeket eszel.
2009. nov. 2. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Jó, amiket eszel, de tényleg számolni kéne a kalóriákat. Nem fanatikusan, és nem állandóan, csak nagyjából - néha, különben nehéz lesz megmondani, hol a hiba abban, hogy 3 hónapja nem fogsz, pedig sportolsz, és egészségesen étkezel. :)

Amúgy nem vagy kövér szerintem, a méretek alapján amit írtál, úgyhogy az is lehet kicsit "gond", tudod, aki kövér(ebb), gyorsabban fogy. Persze nem ideális, ha 64 kg lennél, az lenne a jó... de kicsit vedd elő a kalóriatáblázatot.

2009. nov. 2. 15:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,még annyi hogy menni kalóriát kellene ennem 1 nap, ülő munkát végzek. 800-1000 körül?
2009. nov. 3. 14:46
 9/11 anonim válasza:
1200 kcal-t mindenképpen.Így nem lassul az anyagcseréd,és nem mellesleg nem tör Rád evésroham.Koplalni tilos!Számold a kalóriát,de csatlakozom: ne fanatikusan.Inkább változatosan étkezz! Én magam néha 2-3 napra előre elkészítem az étrendemet,hasznosnak találom,mert nem fordul elő,hogy mittudomén mit egyek,hát bezabálok valamit.Sok szerencsét,és csak okosan :-)
2009. nov. 3. 20:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,már szereztem is egy kalória táblázatot.Sziasztok
2009. nov. 4. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!