Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor indul be a fogyás?

Mikor indul be a fogyás?

Figyelt kérdés

Az endokrinológus szerint enyhe pajzsmirigy-alulműködésem van, de nem talált szervi okot. Szerinte a hízástól van, és le kell fogynom. Reggelire két kicsi szelet teljes kiőrlésű kenyeret eszek Lidlös szalámival, (Jókenyeret), ebédre azt, amit itthon kapok, csak nem eszem tele magam, vacsira meg natúr joghurtot, de abból is be tudok vágni fél kilót egyszerre. Lesz eredménye?

Sajnos az ebéden nem tudok változtatni, mert 55 ezres fizuból nem tok ebédnek valót venni. :(

25 kiló fölösleg van rajtam amúgy. Egy csüngőhasú malac megirigyelné az alakom.

2013. szept. 3. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Remélem a joghurt mennyiséget nem komolyan írtad...

Amúgy figyelj arra hogy rengeteget igyál,napi 3-4liter folyadékot(ne cukrosat)

Én sem tudtam teljesen át állni egészséges ételekre így mozgással ellensúlyoztam a dolgot.

Nagyon változó hogy mikor indul be,de szerintem elég 1hét hogy beinduljon(legalábbis nekem kb ennyi kellett)

2013. szept. 4. 00:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Komolyan írtam. 500 g-ost simán bevágok egyszerre. Persze magában. Túl jó az étvágyam asszem.
2013. szept. 4. 00:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Az úgy viszont gond.

Lehet hogy furán hangzik,de egyél kis tányérból:nem a mennyiség miatt,hanem becsapod az agyadat,így azt látod hogy már megettél 2adagot,és nem azt hogy milyen keveset ettél,ha nem hasonlítod össze másikkal akkor egy idő után neked sem fog feltűnni.

Másik tanács:mindig egy picivel kevesebbet egyél,az elején rossz lesz,de összeszűkül a gyomrod és így idővel egyre kisebb adagokat tudsz megenni.

2013. szept. 4. 00:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. Jó ötletnek tűnik.
2013. szept. 4. 00:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Muszaly kontrollalnod magad. En is ezt teszem most! Tok jol megy, mondjuk nincs nagy feleslegem. Vegyel nagyon ala sony zsirtartalmu joghurtot es inkabb ketszer egyel belole kisebb adagot uzsonnara es vacsorara. Bar salata hallal hasznosabb lenne.
2013. szept. 4. 02:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Próbálj meg mozogni, felülések például. Rengeteg folyadékot igyál. A joghurt árán tudnál venni ebédet. Este meg csak egy kis pohárka joghurt akkor. Főzz több napra. Úgy olcsóbb. Le is fagyaszthatod, így nem másnap eszed meg, hanem egy hét múlva pl.

Keress valami jobb munkahelyet mert ez nagyon kevés pénz... A fogyás akkor indul be ha a szervezeted a felhalmozott zsírmennyiséget kezdi elégetni. Az meg mozgással érhető el, séták, felülés stb. Minimum húsz perc aktív mozgás kell, hogy beinduljon.

2013. szept. 4. 04:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Én a joghurtot elhagynám úgy, ahogy van.
2013. szept. 4. 07:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tej- gluténmentes táplálkozás, ezzel kellene indítani.

Persze hogy nem tudják a PM probléma okát, ennek a kiváltó okairól valahogy nem szokás tájékozódni átlag orvosi körökben. Ne firtassuk miért.

Zöldségre, húsra kéne gyúrni. Ami gluténmentes.. Esetleg kukorica, rizs (nem egy fogyókúrás kaja, de gluténmentes).

Máj, szív egyébként 400 ft/kg, zöldségek 200-400 forintok kilónként. Lehet drágábbak mint a kenyér, de pl. olcsóbbak mint a lidis szalámi (kilós árat nézzünk) és a tejtermékek amik csak káros nass kaják. Pénzt átcsoportosítva (és szigorúan AKARVA a jobbat, a fogyást) lehet elérni sikert.

Otthon lehet erősítő edzést végezni, ingyen.

2013. szept. 4. 07:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A 100-as boltban lehet kapni kb. 200.- ért gyerektányérokat. Igaz, hogy müa, de mikrózható. Valóban 1-2 hét, és átáll a gyomor a jelentősen kisebb adagokra!
2013. szept. 4. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
Minek is enni, csak a pénz megy kajára és nem lesz jobb a világ se.
2013. szept. 4. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!