Miért molett, ha semmit nem eszik?
A zugevőt nem hinném(:
Köszi a válaszokat és a biosz órát:D
Bár egyesek elég nyersen fogalmazták meg a mondanivalójukat , azért én mindenkinek megadtam a 100%ot.
Mert tönkrevágja az emésztését.
Sokszor keveset enni, nagyon keveset? Ez minden csak nem természetes. Normális táplálkozási szokásaink vannak.. húsevés, zöldségevés, jóllakásig evés.. mindenki maga dönt, hogy így csinál-e, vagy máshogy és megbetegszik.
....vagy étkezési zavara van és szégyell mások előtt enni, pláne a barátja előtt, 'nehogy lássák mitől ilyen kövér' vagy azt gondolják, hogy 'már megint eszik, azért ilyen kövér'.
Még mielőtt megbántanálak, én kövérezem le, ez csak egy étkezési zavaros lány gondolkodására egy példa, lányok érteni fogják. ;)
Szigorúbb nézetek szerint a teljes őrlésű gabona hatása ugyan olyan kedvezőtlen, értelmetlen reggelire, és csak a hús, zöldség (hal, tojás, szalonna) evés lenne a megfelelő, mivel ezek igazi tápanyagforrások, s nem csak keményítőt adnak.
Hát, nézetek és pofonok..
Ismered milyen amikor a kannibál fater megorrol a kölyökre?
"Akko egyél zőcséget !!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!