Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért molett, ha semmit nem...

Qaxqaxqax kérdése:

Miért molett, ha semmit nem eszik?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon válogatós. Sosem eszik rendszeresen inkább többször keveset. A kevés alatt is a nagyon keveset értem, alig valamit. Az érdekelne, hogy hogy lehet az hogy mégis "molett". Én informatikát tanulok és sosem voltam jó bioszból, de én úgy tudom, hogy az ember akkor hízik, ha fehérjét eszik, így ha csak gyümölcsön élne valaki egy ideig, akkor drasztikusan fogyna. Nem azt mondom, hogy nem eszik fehérjét, mert az lehetetlen is lenne, de nem fogy. Engem nemzavar hogy ilyen, mert szeretem és legalább van mit fogni(: Csak érdekelne, hogy ez mitől lehet.. talán a rendszertelen étkezéstől?

2013. aug. 31. 20:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Betegség, genetika, és még valami, ami érdekes mód kimaradt a felvetések közül: mi van, ha zugevő?
2013. aug. 31. 22:25
 12/20 A kérdező kommentje:

A zugevőt nem hinném(:

Köszi a válaszokat és a biosz órát:D

Bár egyesek elég nyersen fogalmazták meg a mondanivalójukat , azért én mindenkinek megadtam a 100%ot.

2013. aug. 31. 23:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Mert tönkrevágja az emésztését.

Sokszor keveset enni, nagyon keveset? Ez minden csak nem természetes. Normális táplálkozási szokásaink vannak.. húsevés, zöldségevés, jóllakásig evés.. mindenki maga dönt, hogy így csinál-e, vagy máshogy és megbetegszik.

2013. szept. 1. 08:45
 14/20 azrengetegmogyoró ***** válasza:
100%

....vagy étkezési zavara van és szégyell mások előtt enni, pláne a barátja előtt, 'nehogy lássák mitől ilyen kövér' vagy azt gondolják, hogy 'már megint eszik, azért ilyen kövér'.

Még mielőtt megbántanálak, én kövérezem le, ez csak egy étkezési zavaros lány gondolkodására egy példa, lányok érteni fogják. ;)

2013. szept. 1. 08:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, különben már évszázadok óta azt tartják, a lányoknak, bocs, hölgyeknek társaságban annyit illik enni, mint egy madárka.
2013. szept. 1. 09:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg van egy szép kínai szokás is, úrhölgyeknek nem illik egészséges lábat (lábfejet) növeszteni, úgyhogy szépen be kell fáslizni hogy a csontok fejlődés közben összetörjenek. Na ez pont annyira természetes és egészséges illemszokás, mint a kevés-evés. Éppen csak a szervezetünk igényeitől tér el, egyébként tök szép és jó. :))
2013. szept. 1. 10:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként még azt elmondanám, hogy ha valaki tényleg nagyon keveset eszik, ráadásul csak ritkán,-mint talán ő- a szervezet úgy próbál energiát spórolni, hogy csökkenti az anyagcsere sebességet.Olyan mintha lelassítana a szervezet. Ekkor kevesebb kalória több időre is elég.Magyarán spórol. Ha ritkán eszik, akkor ilyen lassú anyagcsere mellett az a kevés is sok lehet, mivel a szervezet kalóriaigénye vissza van fogva. MONDOM! Reggelire annyit eszik amennyit csak akar.Ezzel beindul a szervezet, az anyagcsere a napi aktivitáshoz.De ne cukros szarokat egyen mint pl 5 kakaóscsiga meg ilyenek, mert az csak ellobban, és megint éhes lesz nemsokára.Ezért leszel éhes gyorsan, ha pl tésztás tésztát eszel. Lehetőleg inkább teljes kiőrlésű kenyér, kefirrel, gyümölcs, zöldség pl paradicsom, 1 lágy főttojás, vagy tej. stb. tízóraira hasonló, délben teljes értékű főtt étel lehetőleg zöldséggel kiegészítve fehér sovány húsból, ill. savanyúsággal, majd délután könnyebb kaja 3 körül és 5kor megint. Este felé csökkenteni, és lehetőleg 5, max 6 után ne egyen.kb 3 óránként kaja. Ez napi kb 5 étkezés.Csak a felnőttek hülyesége ez a napi 1, max 3xi étkezés az is este.Pont fordítva van mint kéne. Ugyan úgy kellene táplálkoznunk mint a gyerekeknek vagy legalább is hasonlóan. ...meg bicikliznünk a friss levegőn a haverokkal.Mi is csak nagy gyerekek vagyunk.Menjetek el bringázni 6 után 40 percet minden másnap .Hazaérve meg csak keveset egyetek, inkább zöldséget. A reggeli a legfontosabb, akkor viszont enni kell rendesen, még otthon. Inkább fél órával korábban kelni(kivéve pl ha már eleve 4kor kelsz).A reggeli készíti fel a tested a nap közbeni kihívásokra.Az az első feltöltés.Utána ezt szinten kell tartani napszaki aktivitástól függően. Ennyire egyszerű.Tehát a lényeg:ha lassú az anyagcseréd olyan mintha nem nyomnád a tested gázpedálját.Ha ilyenkor sok az üzemanyag, nem tudja elégetni, ezért elraktározza. Ha gyors az anyagcsere, olyan mintha odalépnél neki.Ilyenkor jobban égeti a kalóriát, és a teljesítménye is nagyobb.Ez a gázpedál sok mindentől változik.Próbál igazodni az étkezési szokásokhoz, a napi aktivitáshoz, de a mai világban annyira össze vissza csinálunk mindent, rendszertelenül, hogy nem tud mihez menni. Ezért nekünk kell ésszel egyenletesen beállítanunk egy napi rutint étkezésben, a dolgainkban stb.
2013. szept. 1. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Szigorúbb nézetek szerint a teljes őrlésű gabona hatása ugyan olyan kedvezőtlen, értelmetlen reggelire, és csak a hús, zöldség (hal, tojás, szalonna) evés lenne a megfelelő, mivel ezek igazi tápanyagforrások, s nem csak keményítőt adnak.

Hát, nézetek és pofonok..

2013. szept. 2. 06:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak hús meg tojás kétlem hogy tartalmaz mindent, ami kerll. Vitamint, pl.
2013. szept. 2. 19:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Ismered milyen amikor a kannibál fater megorrol a kölyökre?

"Akko egyél zőcséget !!"

2013. szept. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!