Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 22-hetes kismama. Kissé...

22-hetes kismama. Kissé molett széles csípő, lehet ezekkel könnyü szülésem? Van nem befolyásol semmit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nem ettől függ. Én is ilyen vagyok, és klasszul elvajúdgattam 15 órát, aztán epidurálissal szültem, mert azt hittem, ott halok meg.
2009. febr. 13. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! És ugy elviselhetö volt?Érzéstelenítövel?
2009. febr. 13. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia, sajnos nem számít.
2009. febr. 13. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát túl sokat lehet nem befolyásul. A szülés könnyűségét az befolyásolja elsősorban, hogy mennyire gyorsan tágulsz. Ez sajnos nem igazán a csípőbőséggel összefüggő adottság.
2009. febr. 13. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én 95 kg vagyok, 2 gyerekem van, az elsőt 6 óra alatt, a 2.-at 5 óra alatt szültem meg fájdalomcsillapítás nélkül, pedig kegyetlen volt mind a 2.Attól is függ, hogy milyen a szülés, hogy ki mennyire bírja a fájdalmat.

Sok sikert kívánok, és sok egészséget!

Utólag a legnehezebb szülés is szép emlék, hisz ha mindenki a rosszra emlékezne, nem szülne többet.

2009. febr. 13. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szerencsésebb,mint a keskeny csípő.Sok sikert!

2009. febr. 13. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok, és nem akartalak megijeszteni. Az epidurális egy áldás, csak azt éreztem, mikor kell tolni, csúcs volt onnantól kezdve. Hülye vagyok, hogy nem adattam be hamarabb.
2009. febr. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!