22-hetes kismama. Kissé molett széles csípő, lehet ezekkel könnyü szülésem? Van nem befolyásol semmit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 11:39
1/7 anonim válasza:
Hát, szerintem nem ettől függ. Én is ilyen vagyok, és klasszul elvajúdgattam 15 órát, aztán epidurálissal szültem, mert azt hittem, ott halok meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! És ugy elviselhetö volt?Érzéstelenítövel?
2009. febr. 13. 11:47
4/7 anonim válasza:
Hát túl sokat lehet nem befolyásul. A szülés könnyűségét az befolyásolja elsősorban, hogy mennyire gyorsan tágulsz. Ez sajnos nem igazán a csípőbőséggel összefüggő adottság.
5/7 anonim válasza:
én 95 kg vagyok, 2 gyerekem van, az elsőt 6 óra alatt, a 2.-at 5 óra alatt szültem meg fájdalomcsillapítás nélkül, pedig kegyetlen volt mind a 2.Attól is függ, hogy milyen a szülés, hogy ki mennyire bírja a fájdalmat.
Sok sikert kívánok, és sok egészséget!
Utólag a legnehezebb szülés is szép emlék, hisz ha mindenki a rosszra emlékezne, nem szülne többet.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem szerencsésebb,mint a keskeny csípő.Sok sikert!
7/7 anonim válasza:
Szia, első vagyok, és nem akartalak megijeszteni. Az epidurális egy áldás, csak azt éreztem, mikor kell tolni, csúcs volt onnantól kezdve. Hülye vagyok, hogy nem adattam be hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!