14-hetes kismama vagyok, létezik, hogy még nem nött a mellem? és én ugy veszem észre még nem híztam semmit! Molett testalkatú vagyok. Létezik ez?
szia. én 16. hetes vagyok és vékony testalkatú. a mellem szinte semmit nem nőtt és eddig 0,5 kg-t híztam. szerintem örüljünk neki hogy nem híztunk :-) egyébként azt mondják valakinek csak a terhesség végén nőnek meg a mellei, de akkor nagyon.
bolgod babavárást neked
Eddig én vagyok a rekorder, mert én 32 hetes vagyok, és a melleim még nekem se nőttek. Pedig hogy örülnék neki! (80A voltam, vagyok...)
Ami a súlynövekedést illeti, félidőig elvileg nem is ajánlott hízni, ugyanis ekkor a baba még olyan kicsi, hogy nem számottevő a súlya. Úgy a 20. hét tájékán indulnak meg a kilók, de ha Te eleve kis többlettel indulsz, akkor nálad lehet, hogy kisebb lesz a hízás mértéke.
30 hetes vagyok,nekem sem nött semmit:(!Talán a végén:)!
24. hétig +1,5kiló volt rajtam,az is a 20. hét után jött rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!