Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy a aki...

Miért mondják hogy a aki szegény az nehezebben tud lefogyni, mert drágák a kalóriaszegény ételek?

Figyelt kérdés
Aki szegény az egyen kevesebbet, több pénze is lesz és le is fogy, így teljes ez a logika.
2013. aug. 31. 14:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akkor az olcsóbb kajából egyenek kevesebbet...
2013. aug. 31. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"akkor az olcsóbb kajából egyenek kevesebbet..."

Próbáltad már? Mert én igen. (persze nem jószántamból)

Tényleg volt olyan idő amikor csak párizsis kenyeret tudtam enni egész nap, vagy zsírosat, és nagy ajándék volt egy fél hagyma, vagy 1 kis kanál cukor "nasinak".

Tudod ahhoz hogy jól lakj (normálisan, nem amikor túl eszed magad), ahhoz változatosan kell étkezni.

Egy kis felvágott, egy kis paradicsom, vagy paprika vagy uborka, vagy ritkán egy szem süti, akkor némi gyümölcs, tej, főtt kaja, stb.

Ha reggel, délben és este hetekig ugyanazt eszed, akkor már a falat fogod kaparni, és megennél mindent ami nem a zsíros vagy párizsis kenyér, nem hogy még azt nézd, hogy most ne 1 szelet hanem csak fél szelet kenyeret egyél!!!!!!

Aki ilyen sz@r helyzetben van, annak TÉNYLEG nincs pénze, és nem azzal fog foglalkozni, hogy most akkor felszedett 20 dekát magára, hanem azzal, hogy másnap is legyen mit ennie, és legyen fedél a feje felett!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. aug. 31. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsabb és fájdalommentesebb öngyilkossági mód is van, mint olcsó kajából keveset enni. Tápanyaghiány, éhezés.. elveszi az életkedvet.
2013. aug. 31. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

"Aki szegény az egyen kevesebbet, több pénze is lesz és le is fogy, így teljes ez a logika."

Nagyon rossz a logika. Annyira, hogy logikának sem nevezném.

Ha szarból eszel keveset akkor igaz, hogy fogysz, DE csak kilóban.

A testkompozíciód NEM változik, sőt!

Megfelelő, minőségi (=fehérjében, vitaminokban gazdag) élelmiszer nélkül csak a maradék izmodat adod le, a zsírod megmarad.

Ezért van az, hogy a szegények között sokkal több a vékony hájas.

Az, aki kilóban normál, de sokkal többnek tűnik, mert nincs megfelelő izomzata, ami formát adjon. Puha, alaktalan.

(A zsírréteg egyébként remekül fűt, ami a szegénynek "előny".)

2013. aug. 31. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy Kedves Kérdező hány éves vagy?

Saját példám hagy mondjam már el:

"egyen kevesebbet"

Tudod, én diákként is dolgoztam, rettentően szegénységben éltünk, a kenyeret mi sütöttük, volt egy kis lábasban zsír és hozzá lilahagyma. Apám nem volt, anyukám rokkant nyugdíjas volt. Én Pestre jártam melózni diákként éjjelente, nappalin tanultam. Amit kerestem az elment a lakásra, tisztákodási szerekre, tanszerre, anyukám gyógyszerére és bérletre. Amit anyukám kapott rokkant nyugdíjat abból meg ment pár db csekk.

Egész hónapra mardat 8000ft kettőnkre. Ruhát turkálóban vettünk.

Ebből kijött liszt, élesztő, itthon termesztettünk krumplit, hagymát, paradicsomot volt alma fa-de ebből a felét eladtuk, hogy legyen lisztre pénz.

Élj meg 8000ft-ból!!

És amikor éjjel melózol, nappal tanulsz, a vérnyomásod a padló alatt 170cm-hez nyomsz 38-40kg-ot, egész nap szédülsz. dölöngélsz, fáj a fejed, kialvatlan vagy alig bírsz megmozdulni, fáj mindened akkor nem fogsz azon gondolkodni h jaj vajon hízlal egy szelet zsíros kenyér.

Van olyan ismerősöm aki 180cm és 90kg és van hogy egy nap megeszik egy kg kenyeret amit otthon süt. Mert nincs más. Szerinted ő nem enne salátát csmellel?

Te egy kis elkényeztetett tojás sárgáját kidobó kis tini pi.csa lehetsz, akinek szülei mindennap salátát csirkemellel, estére pedig túrót varázsolnak az asztalra.

Nem kell itt okoskodni, ülj be az iskola padba és örülj hogy nem vagy ilyen helyzteben, mert tudod nem is olyan könnyű az ÉLET! Te mit is tudsz te róla? Neked már az nem élet ha nincs 5 convers táskás és hozzá tornacipő hanem csak 4.

2013. aug. 31. 19:43
 16/18 schocko ***** válasza:
33%
Olcsó kaja, drága kaja, kb. mindkettő ugyanaz...itt szoktak összehasonlító műsorokat csinálni, ahol tesztelik őket és általában kiderül, semmi különbség nincs közöttük, sokszor még a gyártójuk is ugyanaz, csak az egyiken márkatermék-cimke van, a másik ún. noname termék...nem kell mindig ugyanazt enni, vannak hasonló árfekvésű termékek, általában nem is az a baj, hogy ételre nem jut, hanem, hogy elébe helyezik a cigit és a sört...
2013. aug. 31. 21:15
 17/18 Mirk ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.

A kenyér olcsó és kalóriadús, a sült csirkemell salátával pedig drága és kalóriaszegény. Szerintem ezért mondják. Mert így van.

"Aki szegény az egyen kevesebbet..."

Jó. Nagyon szép mondat, kedves kérdező. Milyen emberi. Aki szegény egyen kevesebbet. Amilyen a munkád annyit érsz. Ha hajléktalan vagy, takarodj aludni a mocsokba. Lehet még mondani ilyen szép és "logikus" dolgokat.

Írtam még két mondatot, ami téged minősít Kérdező, de inkább kitöröltem, nehogy kitiltsanak, amiért szívem szerint reagálok megbotránkoztató megnyilvánulásodra.

2013. aug. 31. 23:30
 18/18 Weke Daka válasza:

A probléma ott van, hogy nincs olyan étrend, amely

1.) OLCSÓ

2.) EGÉSZSÉGES

3.) FINOM.

Ez a három így együtt nem létezik.

2013. szept. 22. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!