Ez a táplálkozás egészséges? Nem fogyókúra, hanem életmódváltás.
Reggeli: 2 db wasa kenyér, nagyon kicsi vajjal+ 2 db vékony szelet sajt
Tízórai: Gyümölcs ( kb 1 almának megfelelő)
Ebéd: Több fajtát is leírok, és ami nem jó akkor szóljatok. Hús+ saláta, Főzelékek liszt nélkül, Lecsó ( hús nélkül), Barna rizs+ saláta, Néha krumpli+ saláta,Most ennyi jutott eszembe, de a tudtok, még várok ötleteket :)
Uzsonna: Túró v natúr joghurt. Ezeket gyümölcscsel enném, de azt olvastam h jobb ha délelőtt eszem a gyümölcsöt. De szerintem egy almánál több gyümölcsöt is lehet enni. Nem? V akkor mikor egyem a többit?
Vacsora: Itt vagyok gondban. Hetente egyszer ennék tojást (csak fehérjét), de hány db tojást? Legtöbbször zöldségeket ennék magában vacsira, ez jó? És még mit egyek estére?
Ha valami rossz az étrendben akkor javítsátok, egészítsétek ki nyugodtan :) Amúgy úgy fogytam le most nyáron, h nagyon keveset ettem, 8-9 kiló ment le, tudom h nagyon nagy hülyeség volt. És most nagyon félek h az egész vissza fog jönni. 162cm / 50-52 kg. 13 l
Ez majdnem paleolit étrend, elég jó.
Sovány húst ehetsz többet, de KENYERET(ZSÖMLÉT), KRUMPLIT RIZST, TÉSZTÁT soha, ezek okozzák a súlygyarapodást igazán.
Tojásból akármennyit ehetsz, sárgáját is, az egy vitaminraktár, a koleszterin elmélet hazugság.
Vacsorára tonhalat(konzervet is néha) pl.kis mustárral és sok zöldséggel, nyers kelkáposzta, reszelt nyers cékla, répa, zeller stb
(Babot, zöldbabot se) Gyümölcsöt bármikor bármennyit.
Ha betartod szigoruan, nem fog visszajönni.
Egész jó egy 13 évestől :)
A gyümölcs evés időpontja huszadrangú kérdés, akár vacsorára is ehetsz, és amikor úgy adja ki ,megehetsz egy almánál többet is. De ne tonnaszámra edd.
A túróban sok fehérje van a natúr joghurtban kevés, a kettőt együtt enni valahogy ízesítve szerencsésebb, a joghurt egyébként csak az állaga miatt jó önmagában túl kevés tápanyagot tartalmaz egy étkezésnek.
Tojásból annyit amennyivel jól laksz. Én a paleósokkal annyira nem értek egyet, szükséged van szénhidrátra is, nyugodtan egyél barnarizst, gerslit, főttkukoricát, zabpelyhet, főtt krumplit stb. Csak ezeket mértékkel, inkább a zöldség domináljon. Nem fogyás a célod, ezek pedig tökéletesen megfelelnek a természetes egészséges táplálkozás elveinek.
Ne ijedj meg ha visszajön pár kiló amiatt ahogy fogytál ,nem zsírból lesz ha mozogsz és így táblálkozol
2-es, az ifjú hölgy nem állította, hogy paleolit étrendet követ, de öntudatlanul is megközelítette, ami dicséretes. Amúgy ez nem egy vallás, tejtermékeket is lehet enni módjával, ha nem okoznak panaszt.
A méz mellett nyirfacukorral vagy folyékony sztíviával lehet még édesíteni. Mindkettő növényi eredetű és nem hizlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!