Tökfőzelékből mennyit ehetek ebédre? Kettő tányérral megehetek?
3:
Rég nem jártam erre, de az a b.rom még mindig nem lett bannolva?
6. Anyád jól van? :)
Kérdező: írj még hülyeségeket kérlek. Kis cukrot, csokikát nem kíván a szervezeted?
Mesélj már, van drogos ismerősöd? Szerinted a heroint lőni kell, mert 'kívánja a szervezetem'?
Hogy írjak a kulturáltság leplébe burkolózva, amikor ilyen hülyeségeket dobtok fel? Kívánta a szervezeted, a tehén állat tőgyváladékát? Hát bazz meg.. legközelebb akkor egyél tejszínhabos csokitortát, mert azt kívánod.. ó hogy a fenébe már..
Tudom hogy kívánod te Isten báránya, olyan a tej összetétele, hogy kívánni fogod ha elkezded enni. Szerinted én nem kívánom? Most ezzel nem mondtál ám újat, a lényeg az hogy rá fogsz szopizni a tejre, és képletesen értem. Nem jó táplálék, majd nézed miért vagy beteg, narancsbőrös.. fogyás után miért vagy löttyedt. Hát mert egy hormonokkal teli, nedvesítő hatású anabolikus speciális táplálékot eszel, ennyire egyszerű. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!