Diéta alatt ehetek-e kenyeret vagy sem?
Többen is írják, hogy kenyeret ne egyen az ember, viszont olvastam azt is, hogy a szénhidrát kizárása abszolút nem jó megoldás... na most akkor mi legyen? Továbbá mi a helyzet a tésztákkal?
Előre is köszönöm!
Ha eszel zöldséget, akkor nem zárod ki a szénhidrátot... S ez nagyon, nagyon sok ételre igaz...
CSAK hússal, zsírral, tojással, s még 1-2 dologgal tudod megoldani, hogy szinte semmi szénhidrátot ne vigyél be, no meg rostot sem, s az nagyon egészségtelen...
Nem kevesen jöttek arra a gondolatra, hogy a kenyeret és a tésztát egész életükre kizárják s köszönik, jól vannak. Sokkal tápanyagdúsabb a táplálkozás nélkülük, a glutén taglalásába most nem megyek bele.
Nem kell megijedni a szénhidráttól. A zöldséget emiatt nem szabad elhagyni.
Számold ki a napi szénhidrátbeviteledet, ha ennek része a tk kenyér, akkor oké. A fehér lisztet kerülni kéne.
Ha 60 kiló vagy, napi 80-100 gramm szénhidrát kell.(és nem, nem minél kevesebb annál jobb)
#6: Ez így ebben a formában nem igaz, rengeteg ember él egészségesen jóval kevesebb szénhidráttal, bár valamiért nem mindenkinek passzol ez. Ügyes a test, át tud állni más energiaforrásra is, ott van pl. a zsír... De igazából nem ez a téma most s én magam is a 80-100 körül szoktam mozogni, főleg most, gyümölcsszezonban :D.
Nagyon könnyű 80-100g vagy akár jóval több szénhidrátot bevinni zöldségből, a gyümölcsről nem is beszélve. Legalábbis nekem mindig könnyen ment, egy zöldségutálónak nyilván nehéz lenne ugyanez.
Én napi 400 grammot tolok kábé naponta a csoffadt kis 63 kilós testemmel :D De hát én tömegelek.
Persze, el lehet élni annyival, nem mondtam, hogy nem.
Csak diéta alatt is érdemes emberi körülményeket megteremteni, hogy ne drasztikusan és ne izomból fogyjál :)
o23r: benéztem kicsit, hogy mire is számítsak. :D
Látom le lettem pontozva! Miért??
Talán egyen fehér kenyeret?? Egyen??? Vagy esetleg csak a kenyér tertalmaz szénhidrátot?? Hmm??
Állatok!
OrizaTriznyáák: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!