Megettem egy szelet zsíros kenyeret :S Mit ehetek még ma?
Hát jó lenne tudni, hogy mennyi volt grammra a kenyér és mennyi a zsír.
A kenyérben olyan 250-260kalória van 100 grammonként, a sertés zsírban 930.
Szerintem együtt nagyon maximum 400 kalória lehetett.
Nyugodtan egyél még ma, nehogy abba a hibába ess, hogy a nap további részében koplalsz. Úgyis lemozgod még a nap folyamán.
Sonkát,hagymát,retket,tejet...,szóval bármit és közben gondolj arra,hogy EGÉSZSÉG!Ne legyen bűntudatod amiatt,hogy ez hány kalória!Pont a nem létező bűn miatti bűntudat tesz beteggé,elhízottá!
Szóval lazíts és gondolj arra,hogy egészség!
Egészségedre!
Semmi bajod nem lesz, egyél normálisan tovább, ahogy szoktál.
Szerintem 10 deka sem volt a kenyér és vékonyan zsíroztam meg.
Ahogy egyre többet olvasgatok ebbe a kategórába, úgy félek egyre jobban a kalóriáktól :S Félek hogy nem fogok lefogyni, pedig ez korábban nem igazán érdekelt :S
A kenyeret semmiképpen nem eszek ma :)
Én fogyókúra alatt minden reggel egy péksütivel kezdtem, sőt, azóta is minden nap eszem legalább egy kiflis-szendvicset.
Ennek ellenére sikerült lefogynom.
Felesleges ilyen szinten görcsölni, csak megkeseríted a saját életedet.
Itt kezdődik a táplálkozási zavar kategória.
Nem normális, hogy ilyeneken agyalsz, sportolj bammeg, és úgy kb. bármennyit ehetsz.
Én spec mindent eszek (már harmadik napja leves, és túrós-tejfölös-szalonnás-porcukros tészta az ebéd, mert imádom), reggelire-estére zsömle, téliszalámi, majonéz, néha csoki, szóval mindent, amit elv. nem lenne szabad, de naponta mozgok 45-50 percet (futás, tánc, ilyesmik), és nem vagyok elhízott, és a leadott 10kg-mat is tartom.
Mikor már tarthatatlanul kövér voltam, elhatároztam ,hogy lefogyok. Első dolog amit orvos mondott ,hogy le kell mondanom erről meg arról... frászt! Inkább 5x annyit mozgok minden nap, de a kajáról nem mondtam le.
És összejött. Ha rendesen edzel, akkor tök mindegy mit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!