Életmódváltás, egyészséges táplálkozás elkezdése egy egészségtelen életmód után járhat olyan tünetekkel, hogy egyre több pattanásom lesz?
Szia, én is így voltam, amikor elkezdtem rendszeresen mozogni és kiiktatni a bűnös ételeket. A homlokom tiszta pattanásos lett. Szerintem is ez a méregtelenítés, hiszen az izzadással is sok méregayagtól szabadul meg a szervezet. Azt javaslom, igyál sok ásványvizet, hogy minél hamarabb tisztuljon a bőröd.
Kitartást és sok sikert!
Kérdés miből fogytál... Az egészségtelen táplálkozásod által kiváltott zsírkészleteid fogytak le, vagy az izomzatod fogyott. Mert nem mindegy. Ha zsírból fogytál akkor azzal ne törődj, viszont ha izomból fogytál akkor változtatni kell az étrendeden. Több fehérjét (hal, hús tojás tejtermékek) kell fogyasztanod és a szénhidrát mennyiségét is megemelheted (zöldség, gyümölcs, alacsony glikémiás-indexű összetett szénhidrátok). A szervezet akkor csökkenti a súlyát, ha nem jut elég kalóriához, amennyire neki szüksége van. Mérd nagyjából, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz és tudni fogod, hogy ahhoz képest mennyit kell csökkenteni és mennyit emelni.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!