Ennyire nem lehet élni 110 kg-osan? Mit tegyek, hogy lefogyjak és ne undorodjanak tőlem az emberek?
Sziasztok!
22 éves lány vagyok. 4 év alatt híztam közel 60 kg-ot, egy betegség, vagyis jobban mondva gyógyszerek miatt, és a saját hibámból.
Előtte is rengeteget kellett tennem, hogy formában maradjak, de mikor elkezdtem szedni ezeket a gyógyszereket, már nem volt elég az addigi testedzés, többre pedig sem energiám, sem időm nem volt, így szép lassan beletörődtem a kg-ok gyarapodásába.
Ezen a tavasszal értem el a mélypontot, 113 kg-ot mutatott alattam a mérleg.
Undorodom magamtól. Az arcom torz lett, a bőröm lóg, és csíkos vagyok MINDENHOL. Izzadok mint egy ló, az önbizalmam a nulla alatt van.
Régen megvolt a saját stílusom, most egy rendes farmernadrágot nem kapok a 48-as méretemmel!
Kb. zsákokat tudok csak magamra húzni, szórakozni nincs kedvem eljárni, az emberek undorodva néznek rám.
Beszólnak, összeszólnak mögöttem, kinevetnek.
Egy értéktelen senkinek érzem magam.
Azóta újra elkezdtem mozogni, és figyelni az étkezésemre, de egyszerűen nem mozognak azok a kilók.
Nem tudok mit felvenni, nem tudok kapcsolatot létesíteni, undorodnak tőlem az emberek. És nem is csodálom.
Legszívesebben meghalnék...
Látod kedves kérdező, mennyi féle-fajta jótanácsot kapsz, persze mind-mind valóban jószándékú, segíteni akarásból fakad.
De azért mondom, keress valóban képzett szakembert, hiszen az sem mindegy, milyen betegséged volt, van, és ahhoz igazítva lenne célszerű a fogyáshoz vezető táplálkozási szokásokat igazítani!
Mert más dolog az elhízás oka a te esetedben, és teljesen más, aki csak a "túlzott zabálásból, nasizásból" és hasonló trehány, oda-nem-figyelésből eredően szedte magára a kilókat.
Mik azok a gyógyszerek, amitől ennyit lehet hízni?
HA hormonális okból hízol, mindegy mit fogsz csinálni, a szervezeted ellened dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!