Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyire nem lehet élni 110...

Ennyire nem lehet élni 110 kg-osan? Mit tegyek, hogy lefogyjak és ne undorodjanak tőlem az emberek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves lány vagyok. 4 év alatt híztam közel 60 kg-ot, egy betegség, vagyis jobban mondva gyógyszerek miatt, és a saját hibámból.

Előtte is rengeteget kellett tennem, hogy formában maradjak, de mikor elkezdtem szedni ezeket a gyógyszereket, már nem volt elég az addigi testedzés, többre pedig sem energiám, sem időm nem volt, így szép lassan beletörődtem a kg-ok gyarapodásába.

Ezen a tavasszal értem el a mélypontot, 113 kg-ot mutatott alattam a mérleg.

Undorodom magamtól. Az arcom torz lett, a bőröm lóg, és csíkos vagyok MINDENHOL. Izzadok mint egy ló, az önbizalmam a nulla alatt van.

Régen megvolt a saját stílusom, most egy rendes farmernadrágot nem kapok a 48-as méretemmel!

Kb. zsákokat tudok csak magamra húzni, szórakozni nincs kedvem eljárni, az emberek undorodva néznek rám.

Beszólnak, összeszólnak mögöttem, kinevetnek.

Egy értéktelen senkinek érzem magam.

Azóta újra elkezdtem mozogni, és figyelni az étkezésemre, de egyszerűen nem mozognak azok a kilók.

Nem tudok mit felvenni, nem tudok kapcsolatot létesíteni, undorodnak tőlem az emberek. És nem is csodálom.

Legszívesebben meghalnék...

2013. aug. 27. 16:21
1 2
 1/13 anonim válasza:

Írj nyugodtan ha van kedved beszélgetni. Ugyanaz a helyzet..

L

2013. aug. 27. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Keress meg egy orvost, egy dietetikust, aki beállít neked egy megfelelő étrendet!

Kérj a dokitól egy megbízható gyógytornász-címet, telefont, keresd fel, összeállít neked néhány otthon végezhető torna-gyakorlatot, esetleg heti 1-2 általa levezett edzést is.

Ekkora túlsúlynál már célszerű a szakemberek segítségét kérni, és biztosabb az eredmény is!

Ha már itt ketten vagytok, esetleg többen is lesztek, talán valaki már tud ilyen szakembert is mondani, tudtok tapasztalatot, hasznos, bevált ötleteket cserélni!

2013. aug. 27. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Miket eszel, milyen gyógyszert szedsz, miért szeded?
2013. aug. 27. 16:50
 4/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Sajnos nem tudok nagy okosságokat mondani :( talán csak annyit, hogy őszintén együtt érzek veled, szörnyűek az emberek, aki kicsit más azt azonnal kirekesztik. Nekem 4 éve a dauer cseszte szét a hajam, de úgy, hogy a nulláról kellett visszanövesztenem, akkor hasonlóképp éreztem magam mint te most, bár tudom ez azért más.

Ismerek két lány (testvérek) szintén túlsúlyosak, ők orvosi felügyelet mellett fogyókúráznak, erősítik egymást, hogy ne adják fel, szépen haladnak. Sokat jelent, ha valaki támogat és együtt küzdötök. :) És nem akarok ilyet hallani, hogy legszívesebben meghalnál! Még nagyon fiatal vagy! Igenis mutasd meg a sok f*ssz embernek, de legfőképpen magadnak, hogy képes vagy rá!

2013. aug. 27. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
A 3-assal vedd fel a kapcsolatot, priviben. Ő sokat tud a megfelelő fogyókúrákról, és akkor az olyan dolgokról is tudtok "beszélni", amely nem igazán tartozik a nagyközönségre!
2013. aug. 27. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Feleségem 160kg körül van. És nem is magas. 160cm. Kövér csaj. Mosolygós. Imádom. Jómagam 180cm 70kg vagyok. Érdekes pár vagyunk. Nem szégyelem. Strandra is járunk. Megcsókolom bárhol. Sosem akartam vékony csajt. Más is imádja a husis csajokat. Keress egyet, jobb lesz hidd el!
2013. aug. 27. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne sajnáltasd már magad.A Te hibád, hogy hagytad így elfajulni a dolgokat.Én is voltam kövér, de lefogytam 10 éve és nem nyavajogtam.Gyerünk kelj fel és mozogj meg ne zabálj annyit.
2013. aug. 27. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindenkit megszólnak valamiért, mindenkinek nem lehet megfelelni. Ezt csak te gondolod most így, hogy undorodnak tőled az emberek, sokan vannak akik telten érzik magukat jól a bőrükben és nem minden férfi a deszka lányokért van oda. Kifejezetten telteknek is van társkereső :) Mozgásnak rendszeres séta is megfelel, a fogyás kulcsa a diéta. Ami nem egyenlő a koplalással, lehet enni (és kell is!), csak nem mindegy mit. Pl. fehér lisztes dolgokat nem (kenyér,tészta,péksütemény), cukros italok kerülendők. Magas fehérjetartalmú ételek kellenek sok zöldséggel (nem gyümölccsel, mert azok is cukrosak!).
2013. aug. 27. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak el ne tolódjon a mérleg arra amerre ma el van tolódva.. hogy a nőket csak a nemi hormonjaik védik meg az infarktustól, úgy szét vannak zsírosodva. Ez nem szubjetkív ízlés kérdése, ha nem lenne TB (márpedig már nincs benne az alkotmányban, hogy kötelezően kapunk eü. támogatást.. bármikor megvonhatják) akkor az emberek többsége, akik növekedett szív-érrendszeri betegségekre való kockázattal élnek (életmód -> elhízás) hogyan is fizetnék ki az orvost, gyógyszert, műtétet? Sehogy?

Na ebből kellene kiindulni, talán. Tehát egészség, egészséges test, ez lenne elvileg a szépideál is, nem?

2013. aug. 27. 19:46
 10/13 Szergej55 ***** válasza:
Ha zsírból szeretnél lefogyni, diétára van szükséged. Ez napi 2g/testslúlykilogramm szénhidrátot (zöldségek, hüvelyesek, teljes kiőrlésű gabonafélék, barna vagy basmati rizs) és 1,5-2g fehérjét (sovány húsok, tojásfehérje, sovány túró) jelent. 5-6 étkezés kell, a szénhidrát nagy részét az első 3-ban kell bevinni, dél után leginkább zöldség, hús, tojás menjen, esetleg lefekvés előtt 2 órával utolsó étkezés gyanánt a sovány túró. Így heti 0,5-1kg-ot fogyhatsz, de ez nem izomból fog menni, ezért így érdemes. Az étkezések között 2-3 óra legyen, és ami a legfontosabb: nincs fehér liszt és cukor! Ha ezt követed, le fognak rólad szépen lassan menni a kilók. Ezt tedd, és meglásd, lesz eredmény, csak csinálni kell folyamatosan, mert szükséged van életmódváltásra.
2013. aug. 27. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!