Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt leszek ilyen...

Mennyi idő alatt leszek ilyen vékony?

Figyelt kérdés

Kb. olyan alakom van most, mint a képen a bal oldali lánynak (rózsaszínben), de én olyan szeretnék lenni, mint a jobboldali lányok. Mennyi idő alatt érhetném el? Hetente mennék 3-4x edzőterembe (futópad, bicikli, talán taposás).

Nagyon keveset ennék a nap folyamán, ami zöldségből, gyümölcsből, levesből, joghurtból áll, nagyon ritkán mondjuk 1zsömle vagy kifli.

Tudom, hogy egészségtelen így fogyni! 19 éves vagyok, kövérnek érzem magam (még, ha szerintetek a képen lévő lány úgy szexi, ahogy van és szerintetek nem szép az a nagyon vékonyság, nekem tetszik, és így rosszul érzem magam!!!).

Légyszíves a kérdésre válaszoljatok!

Itt a kép:

[link]

2009. okt. 28. 17:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%
elmondanám, hogy a pasikat nem érdekli az h foghasson valamit. Vizuális lények és ebbe nem fér bele, hogy a csaj egy hájpacni. ENNYI mikor fogjátok felfogni és abba hagyni ezt a hülye "legyetek kövérek, legalább van mit fogni" dumát! UNALMASAK VAGYTOK. Jah és pontozzatok le nem érdekel ez a h*lye pontozás ellentétben veletek kockákkal
2009. okt. 29. 20:30
 22/25 anonim ***** válasza:
73%
gondolodm utolsó egy lány vagy és nagyon sok "igazi fiúval" volt dolgod, hogy ennyire tudod. Senki sem mondta, hogy hájasnak kell lenni, nah de mind1, menj el a kérdezővel nyugodtan azt hányjatok együtt, bulémiás csontribik...
2009. okt. 29. 21:36
 23/25 A kérdező kommentje:
Hm... milyen további érdekes hozzászólások vannak...
2009. okt. 30. 11:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:30

Persze h lány. :D Válaszából ítélve tízen éves.

És ahogy felhúzta magát, gondolom azért, mert ő is ilyen 44 kilós ropi, aki vagy alapból ilyen és azért zabos, mert rájött h nem az az esztétikus, vagy már úgy sorvasztotta le magát pálcává, és látja h így meg nincs semmi forma rajta, és irigy a normális, formás alakra, ami neki nincs. Ennnyi.

"elmondanám, hogy a pasikat nem érdekli az h foghasson valamit." Na te aztán tudod, majd egy hisztiző lányka fogja megmondani. :D LOL

Akkor elmondom, h én nem vagyok gebe, sem hájas, normális a testsúlyom, van alakom. És amikor rám jön, h 1-2 kilót le kéne adni, pont a fiúk néznek kikerekedett szemekkel, h "minek"? Meg amikor poénkodtam h a csípőmnél van "hájam", akkor meg jött a válasz, h keressek valakit, akivel "ledolgozzuk együtt".

Szóval bocs, ha nekem nálad több eszem van kicsivel, és nem akarok csontpálcika lenni, így legalább van mellem, fenekem, és egyáltalán nem olyan visszajelzéseket kapok, h fogynom kéne. Sőt.

Amúgy meg 164/57 kg vagyok. És ez így jó, (aztán ne húzd fel magad!) :)

2009. okt. 30. 12:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem eszedbe nem jusson fogyni, így is vékony vagy.

Rengeteg csaj meg irgyli az olyan alakú csajokat mint te.

Ha lefogysz olyan nagyon vékonyra nagyon elcsúnyítod magad. Olyanokat már a srácoknak se jönnek be. Meg egy normális ember /egészséges ember/ számára rossz az olyanokra ránéznie. Az olyan vékony csajokat etettik a phszihirátrián... ugye tudsz róla? Van egy barátnőm aki volt olyan helyzetbe hogy anorexiás volt /hirtelen nagyon sokat fogyot nagyon vékony volt/ és mesélte hogy nagyon nehéz volt kigyógyulnia belőle, meg hogy mennyit szenvedett miatta. Most is nagyon vékony /170centihez 45 kg/ de már legalább nincs ilyen problémája.

Hidd el ha most lefogysz egész életedre kifog hatni és nem pozítívan. Ha akarsz lepontozhatsz, de a fennt leírtak igazak

2011. dec. 7. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!