Mennyi idő alatt leszek ilyen vékony?
Kb. olyan alakom van most, mint a képen a bal oldali lánynak (rózsaszínben), de én olyan szeretnék lenni, mint a jobboldali lányok. Mennyi idő alatt érhetném el? Hetente mennék 3-4x edzőterembe (futópad, bicikli, talán taposás).
Nagyon keveset ennék a nap folyamán, ami zöldségből, gyümölcsből, levesből, joghurtból áll, nagyon ritkán mondjuk 1zsömle vagy kifli.
Tudom, hogy egészségtelen így fogyni! 19 éves vagyok, kövérnek érzem magam (még, ha szerintetek a képen lévő lány úgy szexi, ahogy van és szerintetek nem szép az a nagyon vékonyság, nekem tetszik, és így rosszul érzem magam!!!).
Légyszíves a kérdésre válaszoljatok!
Itt a kép:
Koplalásnak semmi értelme. Ha tényleg le akarsz fogyni, akkor válasz egy könnyű diétát, van sok jó a neten.
Itt van pl. [link]
Szerintem ez jobb, mint levesen meg joghurton élni. Ebbe van vegyesen minden.
(zárójelbe megjegyzem nem vagy kövér. más csaj megbolondulna ilyen alakért, de te tudod)
Köszönöm a válaszokat... Anorexiás nem vagyok és nem a pasik miatt akarok vékony lenni, hanem magam miatt. Így egyáltalán nem tetszem magamnak és változni akarok.
Utolsó válaszoló! Te hány éves vagy?
fuh hülye vagy, esetleg próbálj nem csak magaddal törődni, hanem az élet más doglaival is. Valszeg nagyon sok időd van és nagyon kevés problémád, ha ilyenekkel van időd kínlódni ilyen soványan.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!