Mennyi idő alatt leszek ilyen vékony?
Kb. olyan alakom van most, mint a képen a bal oldali lánynak (rózsaszínben), de én olyan szeretnék lenni, mint a jobboldali lányok. Mennyi idő alatt érhetném el? Hetente mennék 3-4x edzőterembe (futópad, bicikli, talán taposás).
Nagyon keveset ennék a nap folyamán, ami zöldségből, gyümölcsből, levesből, joghurtból áll, nagyon ritkán mondjuk 1zsömle vagy kifli.
Tudom, hogy egészségtelen így fogyni! 19 éves vagyok, kövérnek érzem magam (még, ha szerintetek a képen lévő lány úgy szexi, ahogy van és szerintetek nem szép az a nagyon vékonyság, nekem tetszik, és így rosszul érzem magam!!!).
Légyszíves a kérdésre válaszoljatok!
Itt a kép:
Én 19...
Igen, biztos tudjátok mennyi problémám van. Imádom, mikor ebből a pár mondatból hoznak általános véleményt.. Biztos csak egy elkényeztetett senki lehetek, hogy már csak a súlyom és az alakom nem tökéletes az életemben..
Egyébként senkit nem pontoztam le, kösz, hogy írtatok.
Én a másik ilyen alkatú lány vagyok...:D
Szerintem sok sok sporttal és kevés kajával összejön. A kevés kaja alatt azt értem, hogy olyan 800-1000kcal. És így meglesz 2-3 hónapon belül. Vagy rosszul gondolom?
Uhh, nekem az a 800-1000 rengetegnek tűnik... Nekem már annyival biztos nem menne... Én max 500-ra gondoltam.
De ez sokaknak nagyon kevés... Nem tudom... Remélem sikerül lefogynom :(
Nah, az első hozzászólás, amit lepontoztam a kérdésemnél.
Köszönöm, utolsó válaszoló! :) Én is unom már.. :S
Fúújj már... Valami hiányzik a jobboldali képekről.
Igen, megvan már...
A SZÉPSÉG!!!
De most komolyan, sose értem meg, mit tart vki ebben szépnek?? Semmi alak, nulla nőiesség.
Ismerőseim, akiknek ilyen alakja van mind rinyál, h hogyan szedjen fel már pár kg-t végre, h legyen vmi formája, ne csak síkság legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!