Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt leszek ilyen...

Mennyi idő alatt leszek ilyen vékony?

Figyelt kérdés

Kb. olyan alakom van most, mint a képen a bal oldali lánynak (rózsaszínben), de én olyan szeretnék lenni, mint a jobboldali lányok. Mennyi idő alatt érhetném el? Hetente mennék 3-4x edzőterembe (futópad, bicikli, talán taposás).

Nagyon keveset ennék a nap folyamán, ami zöldségből, gyümölcsből, levesből, joghurtból áll, nagyon ritkán mondjuk 1zsömle vagy kifli.

Tudom, hogy egészségtelen így fogyni! 19 éves vagyok, kövérnek érzem magam (még, ha szerintetek a képen lévő lány úgy szexi, ahogy van és szerintetek nem szép az a nagyon vékonyság, nekem tetszik, és így rosszul érzem magam!!!).

Légyszíves a kérdésre válaszoljatok!

Itt a kép:

[link]

2009. okt. 28. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
84%
Senki nem fog neked tanácsot adni, hiszen egyikünknek sem lenen érdeme, hogy egy amúgy is vékony lánynak fogyókúrát ajánlgassunk.. szerintem is foglalkozz mással, ezer meg egy dolog van, amiért lehet aggódni. Te pedig olyan miatt teszed, ami miatt felesleges. De te tudod. Le lehet pontozni.
2009. okt. 28. 18:57
 12/25 A kérdező kommentje:

Én 19...

Igen, biztos tudjátok mennyi problémám van. Imádom, mikor ebből a pár mondatból hoznak általános véleményt.. Biztos csak egy elkényeztetett senki lehetek, hogy már csak a súlyom és az alakom nem tökéletes az életemben..

Egyébként senkit nem pontoztam le, kösz, hogy írtatok.

2009. okt. 28. 19:00
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

Én a másik ilyen alkatú lány vagyok...:D

Szerintem sok sok sporttal és kevés kajával összejön. A kevés kaja alatt azt értem, hogy olyan 800-1000kcal. És így meglesz 2-3 hónapon belül. Vagy rosszul gondolom?

2009. okt. 28. 20:26
 14/25 A kérdező kommentje:

Uhh, nekem az a 800-1000 rengetegnek tűnik... Nekem már annyival biztos nem menne... Én max 500-ra gondoltam.

De ez sokaknak nagyon kevés... Nem tudom... Remélem sikerül lefogynom :(

2009. okt. 28. 20:39
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
sztem kamukérdés, vagy ha nem, akkor tipikus szőke agyilag zokni pitsa.
2009. okt. 28. 20:57
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
20:57 most mért lenne kamukérdés? Utálom hogy minden kérdéshez odaírják, hogy KAMU KÉRDÉS! Tudod mit? nem vagyunk rád kíváncsiak
2009. okt. 28. 21:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Nah, az első hozzászólás, amit lepontoztam a kérdésemnél.

Köszönöm, utolsó válaszoló! :) Én is unom már.. :S

2009. okt. 28. 21:11
 18/25 anonim ***** válasza:
49%
nah akkor megvolt a napi orgazmusod;)
2009. okt. 28. 21:25
 19/25 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem csak erosits, formald az alakod, de fogyni ne fogyj. Akad ferfi aki az ilyen gebeket szereti? Az sincs mit fogni rajta.
2009. okt. 28. 21:46
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

Fúújj már... Valami hiányzik a jobboldali képekről.

Igen, megvan már...

A SZÉPSÉG!!!

De most komolyan, sose értem meg, mit tart vki ebben szépnek?? Semmi alak, nulla nőiesség.

Ismerőseim, akiknek ilyen alakja van mind rinyál, h hogyan szedjen fel már pár kg-t végre, h legyen vmi formája, ne csak síkság legyen.

2009. okt. 29. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!