Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázók! Hogy néz ki egy...

Diétázók! Hogy néz ki egy napotok? Miket esztek? Hány órát sportoltok, milyen rendszerességgel?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában reggelire semmi(legalábbis most nyáron), ebédre ami van, igyekszem kis adagot, délután 2-3-4 gyümölcs, vacsorára valami lightos pl: paprika, paradicsom, uborka, főtt tojás, natúr joghurt...

Eddig heti kb 4 órát mozogtam, most viszont változtattam.. elkezdtem a bodyrockot ami napi 20 perc, de kegyetlen is..olyan izomlázam van, ami már nem volt jó ideje, hiába szenvedtem 1-1.5 órákat rubint réka videóira.Futni is szoktam kb heti 3x.

19/L

2013. aug. 15. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Kaja:

napi 5x eszem, reggelire és ebédre a legtöbb szénhidrátot, ebéd után már hanyagolom, zöldségek és fehérje megy uzsira és vacsira. Tízórai általában gyümölcs.

Mozgás: délutánonként próbálok valami mozgás-félét imitálni, kicsi ugrókötél, tornázgatás, néha bicikli is, séta a kutyákkal. Még csak az elején vagyok, most a diétára koncentrálok, majd ha már a felénél járok, rákoncentrálok a mozgásra.

2013. aug. 16. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!