Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit esztek egy nap? Mit?...

Mennyit esztek egy nap? Mit? Sportoltok, ha igen mit? Hogy néztek ki? Hány kg- ok vagytok, hány centihez? Nem? Kor?

Figyelt kérdés
Ez csak ugy érdekel, azért tettem fel, mindenkit FELPONTOZOK!!!
2013. ápr. 29. 14:50
 1/7 piriiiiii ***** válasza:

Eddig két almát ettem, kukoricapelyhet, meg most tejfölös tölteléket. Meg estig még valamit. Többnyire rendszeresen eszek átlagos mennyiségű kaját, tehát nincs olyan, hogy keveset, sokat.

Általánosságban mindent megeszek, nem válogatok, kivéve a májat. Egészségesen étkezem, nem szoktam nagyon nassolni sem, max kekszet. Teákat iszom, alma és mézmániás vagyok. :D

Sportolok, futok.

Elég izmos vagyok, semmi esetre sem vékony. 55 kg körül vagyok 160 centihez. Lány vagyok, és 16 éves. :)

2013. ápr. 29. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyit esztek egy nap? Naponta 4x-5x eszem, nem túl nagy nagy adagokat

Mit? Mai: r+t:2 alma, fél marok dió (suliban minden 2. szünetben), e:bableves, u: 3 répa, v: grillcsirke, savanyú káposzta, alvás előtt: tejcsiii :D

Sportoltok, ha igen mit? Nemrég kezdtem a fogyit, és még nem igazán vagyok formában, de igyekszem. Néha torna, néha ugrókötelezés, néha futás, néha bicikli. Hogy néztek ki? Kövér vagyok. :D De nem olyan vészes, bár a csípőm rohadt széles, karfiolos a seggem, zsíros a combom. Ezeket utálom nagyon. Bár annak örülök, hogy a melleim nagyok, remélem nem fogyok onnan aokat. :)

Hány kg- ok vagytok,hány centihez? 170 cm 70 kg. És 55 kg akarok lenni.

Nem? lány

Kor? 17

2013. ápr. 29. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:

reggeli és tízóraira elosztok 60-100g alacsony GI-ű kenyeret(ch csökkentett) kenyeret, tesco-s csirkemellsonkával.

ebéd általában az, ami itthon van, ma pl csilis bab volt, abból ettem egy keveset(a kukoricát nem ettem meg belőle, és a löncshús részét sem, ha ki tudom válogatni)

sportolok, heti 3× súlyzós edzés, pihenőnapokon kardió ment, de már idő hiányában ezek gyakran elmaradnak.

10 kilót fogytam, aztán a stressz és a suli miatt észrevétlenül még további 10-et fogytam(igen, jól érted, 20 kilót majdnem 3/4 év alatt)

171 cm/46 kiló (most végre felszedtem 2 kilót, voltam SAJNOS 44 is múltkor) úgy nézek ki, mint egy botsáska.

Nemsokára 18 leszek. lány vagyok.

2013. ápr. 29. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

edzés után most eszek főtt tojást, meg sonkát.

2013. ápr. 29. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:

5 piritóst ettem nagy toastból, sajtal, paprikával hagymával és felvágottal, meg reggel sajtot és 10dkg sajtos pogit, este valszeg enni fogok 1-2 tál főtt kaját rizseshust vagy derelyét. Hetente 5-6szor sportolok 3 erőedzés 2 kravmaga és a hétvége opcionális. 82-85 kg vagyok 175 cm kb. 20 éves fiú.

Remélem segitenek neked valamiben ezek az adatok :)

2013. ápr. 29. 16:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2013. ápr. 29. 17:22
 7/7 nikozia12 ***** válasza:
én is 4x 5x eszem egy nap. reggelire szinte mindig megiszok egy fehérje shake-et 40 percre rá eszek zabkását. tízórai valami gyümölcs, általában alma. ebédre igyekszem csirkét enni zöldséggel(ma csirkemellet ettem párolt lila káposztával)uzsonnám is fehérje shake edzés után( futás, súlyzós edzés vagy Péntek Enikőre tornázok, ha tehetem megyek konditerembe is) Vacsorára általában salátát eszek amiben van tojás. De mostanában kicsit elengedtem magam mert nem igazán szeretnék már többet fogyni max formálódni. hogy nézek ki?:hmm..nem vagyok elégedett de jobban mint egy éve. 60 kiló vagyok és 172 centi..mondhatni hogy van rajtam némi izom :) de maradt egy pici pocakom amivel küzdök és a belső combom ragaszkodik még hozzám keményen..de legalább a narancsbőröm eltűnt :) 23/L
2013. ápr. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!