19 évesen 170 kilósan mit csináljak?
"Orvosnál már voltam régebben, azt mondta diétázzak, akkor 150 kg voltam."
Jól betartottad akkor ha már 170 kiló vagy!
Neki is sikerült fél év alatt.
Szia!
Mivel nagyobb a túlsúlyod, elég gyorsan és látványosan fogsz fogyni, már kisebb változtatásra. Nekem sem segítőkészek a szüleim, de ha nagyon akarja az ember, megoldja!
Először is szelektálj az otthon főzött ételekből! Reggelire ne kenyeret egyél, hanem például, tojást, paprikát, ebédnél ne egyél tésztát, krumplit. És hasonlók! Próbálj meg kevés szénhidrátot enni és már ettől beindul a fogyás.
A legrosszabb, hogy elvágtad magad az emberektől. Barátok kellenének, akik rugdosnak, motiválnak, nem szabad otthon ülve belezuhanni a magányba és az önsajnálatba! Próbálj meg neten fórumozni, ismerkedni, annyi kedves ember van, aki biztatna téged, hidd el. Még barátokat is találnál. Ezek apró lépések de ha egyszer megindulsz, menni fogsz tovább!
Keress a neten valami ugrabugrálós táncolós videót. Tudom, hogy fiú vagy, de ezt otthon is csinálhatod és egy kis mozgás, mondjuk napi fél óra a kajaszelektálással, már hatalmas változás lenne! ÉS ha ez beindulna, meg sem tudsz majd állni!
Ha bármivel segíthetek, nyugodtan írj rám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!