Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 évesen 170 kilósan mit...

19 évesen 170 kilósan mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van rá esély, hogy fogyás után nem fog lógni a bőröm? Hogy fogyjak le? Mit csináljak? Jövő nyárra van esély arra, hogy 80 kg legyek? Mit tegyek? Hol hibáztam? Kinek a hibája, hogy ilyen dagadt lettem? Szerintem a szüleimé, de anyám azt mondta, hogy hogy engedhettem el így magam. Pedig már óvodában 50-60 kg voltam. Nem segítenek, nem figyeltek rám, de még sem tudok rájuk haragudni. Nincsenek barátaim. Hol vétettem, miért lettem ilyen? Öngyilkos legyek?

2013. aug. 14. 13:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Ne keress hibást, hanem megoldást. :)

Nagyszerű, hogy elhatároztad magad arra, hogy változtatni szeretnél!

Mivel igencsak nagy a súlyfelesleged, nem lesz nehéz a fogyás eleinte. Ha csak kicsit veszel vissza, nem eszel édességet és csipszeket, igyekszel minél több zöldséget és gyümölcsöt enni, este már nem igen enni, akkor meglásd, repülni fognak a kilók.

Sokat segíthet, ha esténként mondjuk elmész nagyobb sétákra, Eleinte kisebb mozgásokat csinálj, később lehet majd komolyabb tornákon is gondolkodni. Ha elhatároztad magad, akkor menni fog!

Nagyon sok sikert kívánok, és fel a fejjel, menni fog!

2013. aug. 14. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

Mindenképpen menj orvoshoz és szakemberek segítségével kezdj fogyókúrázni!!!...

Dietetikus által összeállított étrenddel és orvos által javasolt mozgásokkal sikerülni fog a fogyás, ha te is elég kitartó vagy...

Ne azon agyalj, hogy ki a hibás, kit lehetne okolni a bajért, hanem NÉZZ ELŐRE, tűzd ki a célt (80 kg!) és HAJRÁ!!!...

Az öngyilkosság semmire nem megoldás, az csak egy gyáva megfutamodás a nehézségek elől...

Még előtted az egész élet, gondolj bele mennyi mindent nem láttál még, mennyi fantasztikus élmény vár még rád...

Ha lefogysz, utána könnyedén utazgathatsz, pár év múlva lesz saját családod, gyerekeid, aztán majd unokád...

Szurkolok neked!... :-D

2013. aug. 14. 13:53
 3/14 anonim válasza:
56%
Én is azt mondom mint az előttem szólók! Például én is gondolkoztam már az öngyilkosságon, de minek?! Az csak a gyáváknak kell, te inkább nézz szembe magaddal és változz meg! ;) Légy erős és kitartó, SOK SIKERT!!! :)))
2013. aug. 14. 14:00
 4/14 anonim válasza:
56%
Én is azt mondom mint az előttem szólók! Például én is gondolkoztam már az öngyilkosságon, de minek?! Az csak a gyáváknak kell, te inkább nézz szembe magaddal és változz meg! Előtted áll még a nagy betűs élet! ;) Légy erős és kitartó, SOK SIKERT!!! :)))
2013. aug. 14. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
Fogyjál le!
2013. aug. 14. 14:09
 6/14 Mysticista válasza:
50%

én 29 vagyok...2 éve 125 kg voltam...saját hibámból. sose mentünk sehova...na aztán párom előállt azzal h megyünk nyaralni...strandra!!!

kimondta a tiltott szót. könyörögtem neki hogy ne...de hajthatatlan volt.

mondanom sem kell nem mertem tükörbe se nézni. elkezdtem edzeni...terepfutni...2 naponta 10 km, télen, nyáron...had ne mondjam. első 2 hétben olyan fájdalmaim voltak, hogy gyakran sírtam a fájdalomtól. de folytattam...nem diétáztam azt hozzáteszem, csak tényleg..betegesen edzettem. 82 kg vagyok...azóta sportoló lettem :)

sajnos vér és verejték...nagyon kemény lesz. de megoldható. találj motivációt. nekem az volt, hogy nem mertem úgy strandra menni :D

2013. aug. 14. 14:32
 7/14 anonim válasza:
56%
Mivel elég nagy súlytól szeretnél megszabadulni, mindenképp beszélj orvossal! Sok sikert kívánok és kitartást !: )
2013. aug. 14. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Orvost valóban érdemes megkérdezni, de fokozatosságra kellene törekedni a mozgás területén. Ne tűzz ki irreális célokat magad elé. Figyelj oda az étkezésre és próbálj meg sportolni, sétálj sokat és szoktasd magad a mozgáshoz. Sok sikert nem lehetetlen lefogyni ebből a súlyból, csak kitartás kell és ne akarj azonnal 10-20-30 kg-t fogyni.
2013. aug. 14. 19:43
 9/14 A kérdező kommentje:

Orvosnál már voltam régebben, azt mondta diétázzak, akkor 150 kg voltam. A szüleimnek hiába mondtam, hogy egészségesebben főzzenek nem főztek. Erre bepróbálkoztam, hogy adják ide a fejadag pénzemet, hogy tudjak külön főzni magamnak legalább napi 1-2-szer, de azt nem adták. Próbáltam dolgozni, de nem bírtam. Az első nap olyan rosszul lettem, hogy haza kellett hogy jöjjek.

Évek óta próbálkozom, próbáltam kevesebbet enni, de nem ment. Mára nem csak testileg épültem le, hanem mentálisan is a padlón vagyok. Emberek közé is gyűlölök menni, csak akkor megyek, ha nagyon muszáj. Még ilyenkor is nyáron a 30-40 fokos melegbe, ha netalántán be kellene menni a közeli városba vagy esetleg Pestre akkor felsőben megyek vagy valamilyen mellényt veszek a pólóra.

Strandon nem voltam már vagy 4-5 éve. A nappali tagozatos gimnáziumból átiratkoztam esti tagozatosra így fejeztem be az utolsó évemet. 1 éve jóformán nem volt szociális kapcsolatom a családomon kívül, itthon ülök a szobámba.

Teljesen padlón vagyok és fogyókúrával kapcsolatban már semmilyen tiszta gondlatom nincs. Eddig legalább próbálkoztam, de most már teljesen összezavarodok, ha arra gondolok, hogy le kellene fogynom.

2013. aug. 14. 21:02
 10/14 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2013. aug. 14. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!