A nyáron híztam kb.1kilót amit leszeretnék adni valami tippetek van esetleg mit csináljak?
Figyelt kérdés
2éve kezdtem el fogyózni elis értem azt amit szerettem volna (72kg-ról 60-ra akartam de 58 lett ) viszont most a nyaron elengedtem magamat és úgylátom mintha teljesen visszahíztam volna mindent most 59kg vagy 169centi valahogy segítsetek léygszi.17L2013. aug. 12. 09:41
1/5 anonim válasza:
Menj el wc-re, és 1 kilóval könnyebb leszel.
Ha 1 kg testtömeg változást ilyen drasztikusan élsz meg, akkor 2 dolog lehet (egyszerűsítek):
- vagy pszichésen nem vagy 100-as, de még 90-es sem (%)
- vagy testileg vagy nagyon szétcsúszva. Az izomzat kontúrt ad a testnek, ezért egy edzett nő több-kevesebb hájjal is jól nézhet ki, egy edzetlen nőn egy kis zsír is elég rosszul hat. Te mennyire vagy edzett?
2/5 anonim válasza:
Aki ennyit tudott fogyni, annak szerintem nem lehet már gond ez az 1 kg.
3/5 anonim válasza:
A harcművész sem század, de a wc-s módszerben kivételesen igaza van.
Ugye ezt a kérdést csak viccből tetted fel? Mert ha nem, az sokkal nagyobb baj, mint az állítólagos 1 kilód.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sportos csaj a bicajozás miatt a lábam izmosabb picit.
2013. aug. 13. 08:50
5/5 anonim válasza:
A harcművész felér egy századdal.. ARRRR!!!
Ne egyél (Kérdező) cukrot, búzalisztet, rizst, tésztát.. tudod.
Sok zöldség, husi, kevés szénhidrát (zöldségekből mehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!