Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 het mulva eskuvore kell...

3 het mulva eskuvore kell mennem. Addig leszeretnek fogyni kb.5 kg. ot. Segitenetek?

Figyelt kérdés
Azt sem tudom hogyan kezdjek neki... 20 eves lany vagyok, 170cm magassagu es 60 kg..

2013. júl. 5. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy ne kezdj hozzá.

3 hét alatt nem fogsz tudni ennyit fogyni, pláne nem ilyen kevés súlyból.

3 hét alatt 1.5 kg-ot lehet fogyni.

Ne haragudj, de 20 évesen lehetne már egy kis eszed. Hamarabb kellett volna észbe kapni.

Most csak annyit tehetsz, hogy olyan ruhát választasz ami a legelőnyösebb. Ennél többet nem.

Hónapok kellenének, nem 3 hét.

2013. júl. 5. 14:30
 2/5 poiu ***** válasza:
Atkins diétával tudsz, de az nagyon durva, és a kezdeti súlyvesztés jó része zsír.
2013. júl. 5. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes alakod lehet. Én vagyok 175 cm 58 kg és sírok hogy nem tudok hízni. Szerintem max kezdj el futni hogy formásodj.
2013. júl. 5. 14:38
 4/5 anonim válasza:

Szerintem le lehet faragni belőle. Nekem is sikerült 2-3 hét alatt annyit fogyni, hogy eltűnt a hasikám . :) Amit ajánlok: minden cukros ételt és nasit tegyél tiltó listára, de tényleg! Egy harapást sem! Igyál sok vizet, mert gyorsítja az anyagcserét, egyél naponta inkább többször kevesebbet(pl. ha közeleg az éhség 1 alma vagy más gyümölcs is megteszi). Étkezés előtt igyál megy egy pohár vizet, és alvás előtt ne egyél 5 órával(én ha megéheztem, megittam egy pohár tejet).

És emellett intenzív testmozgás!!! Futás mindenképp, de legalább 30 perc folyamatos futás, és emellett tornázz is. Ha segítség kell, neten sok videót találhatsz. Ha egész testről szeretnél fogyni olyan gyakorlatokat keress, de ha bizonyos részekről(comb,has) akkor inkább az olyan összeállításokra összpontosíts, mert nincs túl sok időd :). Majdnem elfelejtettem, torna és futás minden egyes nap!

Szerintem ha elég erős az akaratod, és ezeket követed akkor fogyhatsz, de ez biztos, hogy nem lesz így sem 5 kg.

2013. júl. 6. 17:40
 5/5 poiu ***** válasza:

* kezdeti súlyvesztés jó része zsír.

Bocs, helyesen: kezdeti súlyvesztés jó része víz.

2013. júl. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!