S. O. S Leszeretnék fogyni 10 kg a nyáron! Tippek?
Figyelt kérdés
160 cm / 58 kg vagyok kszámoltam a napi kalórira mennyiségem 1419 kalória lenne szoval ha naponat ennék 1000 kalóriát és tornáznék 1-1,5 órát sikerülhet lefogyni?2013. jún. 23. 11:16
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs szükséged fogyásra. De, ha úgy érzed, igen akkor ajánlom a 30 napos guggolásos kihívást. Keress rá, neten(angolul). Lábból, combból, fenékből fogyaszt :)
3/6 poiu válasza:
Igen, de nem lehet másfél órát tornázni és nem lehet kalóiát méricskélni.
Menj mindenhová gyalog, végezz rövid nagyon intenzív mozgást és a keményítő helyett egyél zöldséget. Ez tartható és hatásos.
4/6 anonim válasza:
Nem a torna kell ahhoz h fogyjal (nem a torna hianya miatt dagadt az egesz fold nepessege, hanem a szarok miatt, amiket esznek) ne egyel kenyeret vagy barmilyen gabonat, a 90 napos dieta is jo otlet, h utana nezz.
5/6 poiu válasza:
A mozgás nem a zsírégetés miatt fontos, hanem meert segít helyreállítani az inzulin érzékenységet.
6/6 anonim válasza:
Ami kell:
-sport
-sok folyadék
-sokszor egyél keveset
-reggel egyél a legtöbbet, este a legkevesebbet
-egészségesen étkezz
Garantált fogyás egy idő után,ha betartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!