Leszeretnék fogyni még a nyáron, szerintetek így lehetséges?
42 kg - ról 50 kg - ra híztam fel. Most leszeretnék fogyni. mindennap, minden este 30 hasprést, 30 felülést és 4x15 kitörést szoktam csinálni. Mellette próbálok egészségesen étkezni, sportolni. Szerintetek így lefogok tudni olyan 40 kg - ra fogyni még a nyáron?:|:)
Értelmes válaszokat várok. 14L
Jókor jut eszedbe.
Ez kevés. Még bemelegítésnek is.
Egyél normálisan, ne fehér lisztet, csokit, sütit, csipszet, üdítőt.
Ha lehet sok fehérjét és sok zöldséget! Meg lesz a hatása, de egyszerre.
Ősz végére meglesz.
*de nem egyszerre
1 hónap kevés idő lenne a látványos fogyásra.
szia,igy sztem nem.
van a turbó dieta,azzal tudsz a leggyorsabban.
1. Szerintem a 40 kiló nagyon kevés lenne neked 14 évesen, akárhány centi is vagy (hacsak nem vagy törpe)
2. Valószínűleg nem híztál, hanem nőttél és fejlődtél
3. A sport izmosít, az izom pedig nehezebb, mint a háj, tehát a súlyod több lesz tőle (de jól fogsz kinézni)
Sport: fegyencedzés. Keress rá, le lehet tölteni, te is nyugodtan csinálhatod. 40 perc simán megvan, mire megdolgoztatod mindenedet.
Egyéb mozgás: heti 5-6 alkalommal 1 óra folyamatos gyaloglás (nem séta, hanem tempós gyaloglás).
Sok-sok vizet igyál.
Kaja:
- kevés szénhidrát,az is a nap első felében: teljes kiőrlésű kenyerek, néha zabkása, rizs, köles. Krumplit csak nagyon ritkán.
- sok fehérje: tojás, csirke és pulykahús, néha disznó, halak, néha sovány túró
- zöldség mehet nagy mennyiségben (kivéve hüvelyesek), gyümölcsből csak keveset
Ha ezeket betartod, lesz eredménye, nyár végéig még sok időd van.
TILOS: cukros löttyök, alkohol, fehér lisztes cukros agyonfinomított mű élelmiszerek (pl. kakaós csiga, puding, vajas zsömle!) Fagyi, csoki és társai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!