Mi képp tudnék úgy kinézni mint Miranda Kerr? Leginkább az edzésformára lennék kíváncsi, mit tanácsoltok?
:) Köszönöm a kommetedet
Igyekszem Miranda mitájára szuper egészségesen élni:)
Miranda Kerr gyönyörű. Sok lány irigy rá ez nem kétséges.:) F
Nem is tudom ki van ovis szinten...Lehet,hogy te irigy vagy,en nem.Miert olyan nehez elhinni,hogy nekem nem jön be a Miranda Kerr?!A legtöbb modell nem tetszik,es ezt nem nagykepüsegböl mondom,mert igazan szep nöies alakjuk (legalabb is az en izlesem szerint)kevesnek van.Mint ahogy mar irtam,Adriana Lima meg a legjobb köztük,mert vekony,de nem gebe,van dereka,csipöje,combja,melle,szamomra ö NÖIES es erzeki.Kate Upton is nagyon csinos!A legtöbb pasi nagyon szexinek talalja öt!
De alapvetöen nekem a modellek mar a magassaguk miatt sem tetszenek,holott tudom,hogy ez kriterium naluk.
Egyes szinesznök/enekesnök sokkal közelebb allnak az en izlesvilagomhoz.Pl:Scarlett Johansson,Rihanna,anno Marilyn Monroe stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!