Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi képp tudnék úgy kinézni...

Mi képp tudnék úgy kinézni mint Miranda Kerr? Leginkább az edzésformára lennék kíváncsi, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 18:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm a kommetedet

Igyekszem Miranda mitájára szuper egészségesen élni:)

2013. aug. 27. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es,10-es(de gondolom ugyanaz vagy):te meg tanulj meg tisztelettel es normalisan beszelni,ha mar otthon nem tanitottak meg.Biztos egy taknyos kis tini lehetsz,akinek ilyen piszkafa kinezetü modellek a peldakepei.Ezzel nekem nem is lenne bajom,mert mindenki ugy teszi tönkre magat,ahogy akarja.De szerintem te vagy az,akinek fogalma sincs az anorexiarol!!!Nem csak az anorexias,aki mar gyereket sem kepes szülni,szaraz haja,böre stb. van.Nem kell az extrem esetekre gondolni.Ugyanis akinek mar a verzese elmarad,az mar nagyon lecsuszott a lejtön.Hidd el,en tudom miröl beszelek.Söt,azt kivanom,ne eld at eme szörnyü betegseget.Szerencsere mostmar egeszseges vagyok,de ez egy masik törtenet.Mindenesetre en nem tartom normalisnak,hogy egy kb.176 cm nö (meg akkor is ha modell)alig 50 kg legyen.Mert Miranda Kerr nem több 52 kg-nal!Es biztos nem azert,mert normalisan,"egeszsegesen" eszik.Az egesz modellbiznisz a nulla seggü es mellü csontkollekciokra epit.Ez a 80-as evekben nem igy volt.Akkor meg egy modellnek gyönyörü karcsu de NÖIES alakja volt.A mostani VS modellek közül Adriana Lima tetszik,ö az aki nem gebe,de neki sem szabad egy dekat se leadnia.
2013. aug. 30. 19:09
 13/20 anonim válasza:
Igen amúgy, egy taknyos kis tini vagyok, aki mások gúnyolódását hallgatja, mert vékony, és mindenki a képéhez vágja, hogy anorexiás. Te meg épp ezt csináltad most, és nem mentesít az alól, hogy bunkó voltam, csak értesítenélek, hogy te is. Nem látsz bele az életébe. Épp úgy, ahogy mások sem az enyémbe. Ilyet nem mondunk csak úgy, hogy valaki beteg. Részemről meg lezártam, mert ez már csak személyeskedés.
2013. aug. 31. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Miranda Kerr gyönyörű. Sok lány irigy rá ez nem kétséges.:) F

http://www.youtube.com/watch?v=oYlQsQGFwVk

2013. szept. 22. 19:22
 15/20 anonim válasza:
Szerintem tök jó, hogy egy egészséges, csinos nő a példaképed. :) Én azt olvastam róla, hogy reggelire eszik a legtöbbet, rostositalt, kelkáposztát, spenótot, uborkát, céklát, zabpelyhet, vitamineral green és kókuszvizet. Aztán ebédre halat, kevés húst eszik és inkább több zöldséget, továbbá kecskesajtot, édes burgonyát, fetát, olajbogyókat eszik fehérjeturmixokat iszik, ásványvizet citrommal vagy kókuszolajat. Nasiként szárított almát, mandulát eszik. Sokat edz heti 5× másfél órát. Tornázik, fut, bokszol. Hát valahogy így kéne neked is :D Egyébként a modellek pont azért szépek mert egészségesek az anorexia pedig betegség szóval nincs igazuk a többieknek. Nagyon jó ha egészséges életmódot folytatsz meg ha megteheted anyagilag is. Amúgy én is róla vettem példát néhány dologban és én fogytam 2 kg-ot + sokkal szebb lett a bőröm és a hajam meg a kiegyensúlyozottabb vagyok így, hogy mozgok meg nem eszek annyi vacak kaját :) Remélem tudtam segíteni. Puszi
2013. okt. 15. 19:43
 16/20 anonim válasza:
Hát nekem a videóról nem tűnik 0 mellű és seggű modellnek, de legfőképp anorexiásnak sem(nem láttatok még anorexiást, ő simán sovány, fáj, hogy nem tudod leadni azt a +10 kilót?). 71% os miért kéne téged tisztelni? Mert irigy és hülye vagy?
2013. okt. 15. 19:55
 17/20 anonim ***** válasza:
16-os:irigy tuti,hogy nem vagyok senkire sem.Hülye pedig te vagy:)!
2013. okt. 18. 20:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Most azokat írod vissza rám amiket én írtam rád? Nagyon ügyi vagy, ovis szint. Pedig lenne biztos mire irigykedned :$
2013. okt. 18. 20:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem is tudom ki van ovis szinten...Lehet,hogy te irigy vagy,en nem.Miert olyan nehez elhinni,hogy nekem nem jön be a Miranda Kerr?!A legtöbb modell nem tetszik,es ezt nem nagykepüsegböl mondom,mert igazan szep nöies alakjuk (legalabb is az en izlesem szerint)kevesnek van.Mint ahogy mar irtam,Adriana Lima meg a legjobb köztük,mert vekony,de nem gebe,van dereka,csipöje,combja,melle,szamomra ö NÖIES es erzeki.Kate Upton is nagyon csinos!A legtöbb pasi nagyon szexinek talalja öt!

De alapvetöen nekem a modellek mar a magassaguk miatt sem tetszenek,holott tudom,hogy ez kriterium naluk.

Egyes szinesznök/enekesnök sokkal közelebb allnak az en izlesvilagomhoz.Pl:Scarlett Johansson,Rihanna,anno Marilyn Monroe stb.

2013. okt. 18. 22:42
 20/20 anonim válasza:
2015. máj. 23. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!