Ha most nyáron tűző napon futok az hatékonyabb a fogyókúrában?
Figyelt kérdés
Gyorsan le kéne adni 6-7 kilót!2013. júl. 31. 15:50
1/4 anonim válasza:
Nem, engem inkább hátráltat, mivel már bemelegítéskor lefolyik rólam a ruha, és nem is bírom annyira, mint normál időben. Pedig napnyugta előtt megyek.
2/4 anonim válasza:
A "gyorsan" le kéne adni 6-7 kilót, azt azt jelenti, hogy utána vissza is akarod szedni?
Eredményesen lefogyni, majd megtartani azt életmódváltással lehetséges.
Tűző napon ne fuss, csak rosszul leszel. Vagy reggel, vagy este menj futni.
3/4 anonim válasza:
Ja! Hatékony módja az ájulásnak.
4/4 anonim válasza:
Nem hatékonyabb! A forróság nyilván nagyobb izzadásra készteti a szervezetet, de a fogyásnak nem ez a záloga.
Egyébként én gyakorta futok tűző napon, még kánikulában is. 1 óra futás sosem okozott problémát, viszont természetszerűen rengeteg folyadákpótlásra van szükség. (Ja, és könnyű futósapkára.) Én a futás utáni órában simán elkortyolok 2-3 liter vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!