Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék barátnőmnek...

Hogyan tudnék barátnőmnek segíteni a fogyókúrában?

Figyelt kérdés

Level diétát csinál. Én sosem diétáztam, nem volt rá szükségem, így csupán az empátiára tudok támaszkodni, de magam nem tudom, hogy milyen nehéz ez. Igyekszem kimutatni felé a támogatásomat, de az iránt érdeklődnék, hogy ti, akik végigcsináltatok már lehet, hogy nem is egy diátét, nektek mi lett volna az, amivel könnyebbé tehette volna a párotok? Akár pár gondolat, ami erőt adott volna, akár valami "sütemény" ami Level alapanyagokból van, bármi. Engem csak az érdekel, hogy ne csak szavakkal legyek mellette, hanem mindazzal, amivel ilynkor tudok.

Előre köszönöm válaszaitokat!

21F

2013. máj. 31. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az segítene igazán ha a férjem nem előttem enne össze mindent és főleg nem este 9 kor. Ez lenne a legnagyobb segítség.
2013. máj. 31. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:

A legtöbbet azzal segítenél, ha a Levelről lebeszélnéd. Ezek a gyors sikert igérő diéták egy kalap ibolyát érnek. Seperc alatt vissza is hízza, amit esetleg leadott.

Életmódot kell változtatni, nem ilyen ötnapos önmagam is becsapom kalandokba belefogni.

2013. máj. 31. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló: de ezek a diéták nagyon nagy lépéselőnyt adnak a további életmódváltáshoz. Ha máshoz nem, ahhoz nagyon jó!
2013. máj. 31. 10:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Lelkileg nagy erőt ad, ha pozitív jelzést kap ha változik az alakja (fogy).

Szervezz olyan programokat ami mozgással jár (kirándulás a természetben, biciklitűra, stb..)

Készíts neki diétás ételeket/vidd el egy ilyen helyre vacsorázni ahol ilyeneket lehet kapni.

2013. máj. 31. 10:35
 5/13 A kérdező kommentje:

tudsz esetleg valami olyan receptet esetleg, ami ilyen Leveles? szval túró, tojás, zöldség, Holland kétszersült?

Vagy esetleg ilyen helyeket Pest környékén?

2013. máj. 31. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:
A túrót, kétszersültet kapásból kihagynám.
2013. máj. 31. 11:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Térítsd észhez.

Vegyél neki húst, zöldséget. Vagy készítsd neki ételt húsból és zöldségekből!

Vannak paleolit sütemények, ezek nem fognak olyan hízást, betegségeket okozni mint a túróval készült sütemények.

A level diéta mögött kevés a tudomány, legyetek igényesebbek, és ne egyetek túrós tejes kajákat (kedvesedre vonatkozik elsősorban). Ez olyan mint a 90 napos diéta: cukor miatt elhízik valaki, aztán cukrot eszik hogy fogyjon. Nagyjából ez van a túróval..

Egyetek finom zöldségeket, menj ki piacra, és egy szatyor zöldséggel térj vissza. Hát komolyan én ennem örülnék a legjobban, az sem baj ha srác vagy, megdobogtatnád a szívem: retek, paradicsom, paprika, hagyma, cukkini, uborka, zeller, gumós kömény, hagymák.. Ha húst is hoznál, még főznék is rád :D (ezt már barátnőd helyében értem)

2013. máj. 31. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdés, hogy milyen más módszert válasszon a barátnője, hanem hogy jelenleg mit tud segíteni.

Mellesleg pár kiló gyorsan lement felesleg lendületet tud adni egy életmódváltáshoz. Inkább olyan dolgokat javasoljatok, amiket ilyen körülmények közt is lehet csinálni.

PL. valamelyik este valami sült hús, zöldségkörettel az előírt tatárbifsztek helyett.

2013. máj. 31. 14:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Tápi xD jót röhögtem! ha valamit sz@rul csinálok örülök,ha lebezsélnek róla és a level diéta a nevében is benne van diéta=időszakos. Életmódot kell váltani,kideríteni a hízás okát,sportolni.
2013. máj. 31. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Az csak érdekesség, hogy egy igazi diétában meg van adva hogy miből mikor, pontosan mennyit eszel. Mert diéta =
2013. máj. 31. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!