Melyik edzésterv lenne jobb karcsúsításra? [helyes étrend mellett] 17/L
A verzió:
-heti 3x fitness = 60 perc emelkedőn gyaloglás + minden másból egy kicsit
-heti min. 3x zsírégető step
-otthon, szombat-vasárnap: 30+ súlyzós guggolás, 60 vádlizás, 30+ terpeszguggolás + Fitness Blender egyik kardió videója / láb / csípő, stb.
B verzió:
-heti 4x fitness
-heti 2x zumba
-otthon[hétvégén]: Rubint Réka 40 perc önmagadértból: csípő / combok / hasizom + Fitness Blender cardio videó + a súlyzós edzés
C verzió:
-heti 3x fitness
-heti 1x, egy 90 perces kick-box
-hétvégén: Fitness Blender: comb / csípő / bootcamp + súlyzós
Vagy ti hogyan kombinálnátok? A kick-box különdíjas [és későn is van :(], szóval ha az benne van akkor nem mehet sem zsírégető-step=torna[más a kondi által nyújtott nem választott tornák még lehetnének: sima step, koreografált step, dance step, fit ball], sem zumba. Csak hogyha nem mennék semennyire sem kondizni, azaz úgy lehetne még, hogy zumba és kick-box, vagy kick-box és zsírégető step.
S idővel beszereznék egy kalóriamérőt, amivel tudnám, mennyit gyalogoltam az erdőben, mert igazából kondizni,azért mennék, hogy mérjem az időt-távot a futópadon gyalogolva.
52 kg, s még egyszer erősen hangsúlyozva nem izmosodni szeretnék, hanem karcsúsodni!
Hogy ertsem a karcsusodast?Ugye nem fogyni akarsz?!Hany centi vagy az 52 kilodhoz?En hasonlo sulyu vagyok (51 kg) es 167 cm,de eleg vekonynak szamitok (nem gebe).
En a helyedben sportolnek ugyan,de csakis az egeszseged es a feszesseged megtartasa celjabol.
Az A verzio szerintem tulzas,a többi okes,de en eleve inkabb sulyzos edzest vegeznek heti max.3-szor.Tudom,hogy nem izmosodni szeretnel,de ne aggodj,nem lesz belöled "Schwarzenegger",eleve lehetetlen,mivel egy nö nem tud annyi izomtömeget növelni termeszetes uton.Viszont cserebe formasodsz,feszesedsz,es SZEP KARCSU testet kapsz!
Három teljes testes súlyzós edzés meg három aerob edzés.
Nyilván felváltva a kétféle edzést, azt ennyi!
Csak 163 cm vagyok. :(
Hát... szerintem a kick-box jó lenne erőedzésnek, és a zsírégető step meg aerobiknak, vagy nem lenne jó?
Ti mit gondoltok? Köszönöm az eddigi válaszokat, szerintem mind hasznos volt! :)
Te mit értesz gebe, illetve karcsú alatt?
Mert nekem ez a karcsú:
És ez a gebe:
Illetve ez a "nagy izmos"-gladiátor láb [szerintem], amit utálok... és félek, hogy ez lennék aerobic nélkül:
Valahol olvastam, hogy a karcsú lábak 47-49 cmesek, azt hiszem, nekem pedig 53-as van, és sztem nagyon rövidek is, szal dupla gond.. :(
A karcsu labrol mutatott kep nalam hatareset,jo,de majdnem tul vekony.A gebe kep katasztrofalis.Nagyon gaz teste van annak a csajnak.A "gladiator" kisse tulzas,de legalabb izmos,nem hajas.100-szor inkabb ilyen,mint szottadt fogpiszkalo labak.Egyebkent is a te altalad posztolt izmos labak mögött kemeny munka van.Ne aggodj,ilyen könnyen nem tudsz ennyi izmot epiteni,legalabbis nem termeszetes uton.Azert ezek a nök szednek szteroidokat is.
A helyedben nem olvasnek annyi marhasagot,meg hogy 47-49 cm egy csinos comb?!Ki irja ezt elö?!
Szep combja Jessica Alba-nak,Jessica Biel-nek,Jennifer Aniston-nak van.De meg sorolhatnam.
Nem hiszem,hogy neked akar egy centit is le kellene faragni a combodbol.Szerintem vekony lehetsz,amit a sulyod is bizonyit.
Miert nem erzed magad meg sem eleg karcsunak?Holott az vagy?A valasz egyszerü:nem vagy eleg TONUSOS.Ezt pedig csakis sulyzos edzessel erheted el.Azaz,ha izmot epitesz,az egy format ad a testnek,es tonusossa valsz.
A helyedben felkeresnek egy fittneszstudiot,ahol egy EDZÖ velemenyet kernem,aki szemelyre szabott edzestervet irna.
Hogy mennyi idö?Ha rendszeresen jarsz,akkor mar jo 4-5 honap utan siman latszik az eredmeny.
Szinten klasszikus lab es fenekformalo gyakorlatok a kitöresek,guggolasok (sullyal vagy suly nelkül).Ezt otthon is lehet vegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!