Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így körülbelül mennyi idő...

Így körülbelül mennyi idő alatt lehet lefogyni?

Figyelt kérdés
163 cm vagyok, 67 kg, lány. szeretnék 50 kiló lenni. ha kétnaponta futok futópadon fél órát és kevesebbet eszem (nekem a diéta az nem megy, alig szeretek valamilyen ételt) akkor kb mennyi idő alatt érem el a kívánt testsúlyt? gondolom, sok, csak egy kb érdekelne :) vagy tudtok ajánlani gyorsabb és hatékonyabb megoldást? a futópadot nem szeretném elhagyni :) 18/L
2013. júl. 27. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
70 % ban a kaja a kulcs mit szeretsz?
2013. júl. 27. 22:47
 2/5 A kérdező kommentje:
krumplit, csirkét, mindenféle szószt, jégsalátát, paradicsomot, paprikát, medvesajtot, répát, gyümölcsökből majdnem az összeset, milánóit, pörköltöt
2013. júl. 27. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
ez jó ebből simán lesz diétás étrend
2013. júl. 27. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:
igen? hogyan? tudsz nekem mondani ilyet? :)
2013. júl. 27. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szórd ki az összes lisztes alapú cuccot az étrendedből (pékáru, krumpli, tészták), helyette egyél sok fehérjét (húsok, tojás, bizonyos tejtermékek), gyümölccsel bánjál csínján, zöldséget tolhatsz minden mennyiségben.

A futópad király, de önmagában nem elég, elsősorban a kajálásodat kell megváltoztatni.

Szerintem 17 kg-ot fél év alatt le lehet dolgozni, ha egészségesen fogysz.

2013. júl. 28. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!