Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megkeseríti a kövérség az...

Megkeseríti a kövérség az életem, mit csináljak? Gyomorgyűrű?

Figyelt kérdés
Hatalmas nagy étvágyam van napi 4-5ezer kalória nekem semmiség. És fogyókúráztam már ha kell nem eszek de életmódot váltani nem tudok így mit tegyek?:( Éhes vagyok állandóan...
2013. júl. 25. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
de hát látod, hogy azt írja, hogy mennyire nem bírja, szerinted a kőkemény edzést meddig fogja csinálni, amikor zabálni sokkal egyszerűbb? az is nagy lépés lenne ha az 5000 kalóriát lefelezné
2013. júl. 25. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölösleges mindenkinek jól kinézni, kellenek negatív példák is srácok, a kérdező pont jó arra, hogy ezt a szerepet betöltse, tetessen csak be gyomorgyűrűt, komoly önbizalmat fog ám adni, hogy kevesebb zsírral, és ugyan úgy 0 izommal ugyan olyan sz@r marad.Amúgy pedig szenvedés nélkül nincsen siker
2013. júl. 25. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, itt valami fizikai gond is lehet. Hogy lehetsz éhes állandóan, ha ennyit eszel? Lelki okokból is eszel? Például, ha szomorú vagy, vagy ha valaki megbántott? Ilyesmi.. Mert nagyon nem mindegy, hogy lelki alapon eszel, figyelemelterelésképp (nagyon sok ilyen van) vagy csak azért, mert unatkozol. Nyugodtan írj privátot, szerintem tudok segíteni. :)
2013. júl. 25. 14:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell szemétkedni,ha semmit sem tudtok? Ki írta,hogy nem sportolnék és nemváltoznék? Sportolok most is nem naponta,de kétnaponta.. 1-2 órát sőt akár többet is. Nem ezzel vana gond hanem a gyötrő éhségemmel. Betegsnek tartoom ennyire nem szabadna éhesnek lennem értitek? ÍRtam fogyókúráztam már van is eredmény de visszahízom,mert nem tudok életmódot váltani..Az unalomból evésrőlleszoktam már. Viezt iszok nemcukrosat..
2013. júl. 25. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha leírnád, hogy tegnap mit mozogtál és mit ettél az sokat segítene...
2013. júl. 25. 15:16
 16/20 A kérdező kommentje:

vagy 5 szendvicset zöldséggel felvágottal,tésztát, kekszet,kis fagyit,kávét,gyümöcsöt... sétáltam

Ez tegnap.

2013. júl. 25. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez borzalmas!

vagy 5 szendvicset zöldséggel felvágottal,tésztát, kekszet,kis fagyit,kávét,gyümöcsöt... sétáltam

Ez tegnap.

Szendvicset alapból nem eszünk, meg semmiféle kenyeret, péksüteményt, mindegy milyen kiőrlésű!

Felvágottat sem eszünk, mert az feldolgozott élelmiszer és a franc se tudja miből készül!

Tésztát sem eszünk, az is lisztből van!

Kekszet se!

Fagyit???

Úristen!

Totál rossz az egész!

A kávé meg a zöldség az ami jó benne! A gyümölccsel sincs baj, bár azt is vissza kell venni ha fogyózol!

Húst, halat, tojást és zöldséget kéne csak enned, meg egy nagyon kevés magot, gyümölcsöt, és semmi mást!

Elképesztő, hogy vannak akik szendviccsel, tésztával, keksszel meg fagyival akarnak lefogyni!

Komolyan döbbenetes!

2013. júl. 25. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát még húsz perc alatt sem tértem magamhoz! Hihetetlen!
2013. júl. 25. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért ne tudnál életmódot váltani?Lehet fagyit csinálni fehérjeporból meg túróból 2-3 g ch és 1 nagy adagban van 80g fehérje...aki pedig napi 2 órát edz és sz-rul néz ki ott az intenzitással komoly gondok vannak. Akárhogy nézem a helyzeted nem tudlak kicsit sem sajnálni, tudod miért? Mert egyből a könnyebbnek látszó! de nehezebb utat akarod választani...a másik egyből betegségre fogod, a körülményekre, holott csak te vagy a felelős, amíg ezt nem fogadod el bármit csinálhatsz az életedben szerencsétlen maradsz
2013. júl. 25. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Önkontroll. Ha normálisan csinálnád a fogyókúrát is, akkor hozzászokna a szervezeted, később sem igényelne több kaját, azaz meglenne az áhított életmódváltozás.

És még te ugatsz le itt mindenkit, hogy nem értenek hozzá...

2013. júl. 26. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!