Megkeseríti a kövérség az életem, mit csináljak? Gyomorgyűrű?
vagy 5 szendvicset zöldséggel felvágottal,tésztát, kekszet,kis fagyit,kávét,gyümöcsöt... sétáltam
Ez tegnap.
Hát ez borzalmas!
vagy 5 szendvicset zöldséggel felvágottal,tésztát, kekszet,kis fagyit,kávét,gyümöcsöt... sétáltam
Ez tegnap.
Szendvicset alapból nem eszünk, meg semmiféle kenyeret, péksüteményt, mindegy milyen kiőrlésű!
Felvágottat sem eszünk, mert az feldolgozott élelmiszer és a franc se tudja miből készül!
Tésztát sem eszünk, az is lisztből van!
Kekszet se!
Fagyit???
Úristen!
Totál rossz az egész!
A kávé meg a zöldség az ami jó benne! A gyümölccsel sincs baj, bár azt is vissza kell venni ha fogyózol!
Húst, halat, tojást és zöldséget kéne csak enned, meg egy nagyon kevés magot, gyümölcsöt, és semmi mást!
Elképesztő, hogy vannak akik szendviccsel, tésztával, keksszel meg fagyival akarnak lefogyni!
Komolyan döbbenetes!
Önkontroll. Ha normálisan csinálnád a fogyókúrát is, akkor hozzászokna a szervezeted, később sem igényelne több kaját, azaz meglenne az áhított életmódváltozás.
És még te ugatsz le itt mindenkit, hogy nem értenek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!