Megkeseríti a kövérség az életem, mit csináljak? Gyomorgyűrű?
Nekem ez segített, van hozzá könyv is azt olvastam el előbb, tényleg jó!
Ezzel a hozzáállással te sohsem fogsz lefogyni!
Ne szenvedjél egy percet se érte, minek? Maradj csak kövér!
Fogyás a gondolat erejével? Úristen! Mi van ma? A debilek világnapja?
Nagyon egyszerű matematika ez az egész! Ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetbe, mint amennyit az felhasznál, akkor fogyni fogsz, ha pont annyit, akkor stagnálsz, ha többet akkor hízol. Ilyen egyszerű az egész!
lehet fogyisat is enni: [link]
vagy mondjuk, két evés között olvasol egy fejezetet, vagy kötsz egy sálat, vagy kilakkozod a körmöd (ha lány vagy)
ha sikerül néha egy egy órát kaja nélkül kibírnod tökre büszke leszel magadra
igyál sok sok folyadékot is,
nem fogsz ám örök életedre szenvedni az is élvezetes, ha büszke lehetsz magadra :)
evés után mondjuk pihentesd magad 15 percig
majd sétálj el otthonról fél órányira, majd vissza, minden nap egyszer
igyál protein italokat, sok zöld teát
vagy bringázz kicsit az se nehéz,
sétáltass kutyust
vagy sétálj el a cukiig, legalább amit megeszel ledolgozol - nekem ez jön be a legjobban, 2kmre van egy kis bolt, lesétálok, veszek egy csokis banános sütit, haza viszem, rendet rakok, berakom a kedvenc sorozatomat, és az ágyban kényelmesen megeszem a csokis sütimet :) lelkifuri nélkül, mert amennyi kalória van benn azt már ledolgoztam
[link] - és ez is egy tök jó cikk
[link] - ez pedig a folytatása,
remélem legalább egy picit tudtam segíteni valami ötivel
Én vagyok aki a gondolatos fogyást linkelte, nem is figyeltem, csak a pasi nevét írtam be a keresőbe.
A könyve pont arról szól, hogy mennyire ki lehet bírni zabálás nélkül, tökre észérves az egész. Az a hanganyag, meg ilyen hipnózis cucc szerűség, nem haszontalan ám :).
De ha ennyire nem értettek hozzá, akkor minek írogatok?
Persze csak azért mert elvonszolta a dagadt testét a boltig, máris utána fetrenghet az ágyban és közben zabálhatja a csokis sütit, közben meg majd lefogy!?
Hát menjetek már a csába!
Kőkemény edzés kell! Elhagyni minden szemét kaját, helyettük meg húst és zöldséget enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!