Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
Tanácsok kellenének,hogy hogyan étkezzem. Kb. mikor és mit egyek ahoz,hogy fogyjak? Egyébként rendszeressen sportolok. Kérlek,ha tudtok tanácsokat adni,akkor segítsetek.2013. júl. 24. 11:33
1/7 anonim válasza:
Hát én nem vagyok egy nagy tanácsadó de a csokit azt kerüld el. Egyél barackot almát. Otthoni tornák azok nagyon jók nyújtsál. Én általában Bekapcsolom a kedvenc zenéimet és táncolok minden nap 1 órát .enni? Hát reggelente egyel a legtöbbet . A joghurt az nagyon jo de inkább natúr joghurtot egyél . Este 6-7 óra után már ne egyél
2/7 anonim válasza:
A "6-7 óra után ne egyél" dolognak semmi értelme..
Így csak az anyagcseréd fog lelassulni..
3/7 A kérdező kommentje:
akkor miket egyek vacsorára?
2013. júl. 24. 14:40
4/7 anonim válasza:
Semmiképpen se egyél szénhidrátot, zsíros ételek..
Pl. zöldségeket, amiben kevés a kalória. :)
5/7 anonim válasza:
1-2 tojás, kefir, párolt zöldség, fehér húsok.... gyümölcsböl szilva alma körte barack dinnye..annyi mindenféle van csak válogasd meg!! igy nem unod meg egy idő után :)
6-7 után felejtsd el egyél nyugodtan .. de akkor is zöldségeket inkább vagy gyümölcsöt
6/7 anonim válasza:
A gyümölcsevést inkább délelőtt javasolják a magas gyümölcscukor tartalma miatt. Inkább zöldséget egyél este.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat
2013. júl. 30. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!