Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy 2 év alatt...

Lehetséges, hogy 2 év alatt fogyjak 20 kg-ot?

Figyelt kérdés

Most vagyok 65 kg és 45 kg szeretnék lenni 8adik év végére.

Most vagyok 163 cm.

2013. júl. 21. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Simán :D az kb havonta 1 kiló ;)
2013. júl. 21. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Ilyen korban nem szabad fogyókúrázni.
2013. júl. 21. 20:40
 3/15 A kérdező kommentje:

2-Már 9 éves koromban is fogyókúráztam. -.-

Különben is,most nem ez a lényeg :)

2013. júl. 21. 20:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de csak akkor, ha dietetikushoz fordultok a szüleiddel (mert ők etetnek, ők főznek, ők vásárolnak), aki adni fog étrendet meg tanácsolkat. Emellett az orvosod felügyeli az állapotodat, és még mielőtt elkezdesz diétázni, megnézi, nem betegség miatt híztál-e meg. (Ha pl. hormonzavarod van, nem fogsz fogyni egy dekát sem, akkor sem, ha nem eszel semmit.) Emellett elkezdesz sportolni.

Ha ezeket nem csinálod meg, hanem ilyen-olyan sokat ígérő diétákkal kísérletezel, lemegy pár kiló, majd a duplája jön vissza, megint lemegy, megint visszajön, és 8. végére 80 kiló leszel. Ez nem ijesztegetés, ezt vedd komolyan.

36N

2013. júl. 21. 20:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem,egész biztos,hogy a sok ételtől híztam el,mert elsőben ugyan annyi voltam,mint a többiek.

A szüleim benne vannak,már most sem főznek olyat,ami hizlal,ha mégis,anyu csinál nekem valamit külön,kenyeret ha 2 héten eszek 1x....

2013. júl. 21. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:

www.kaloriabazis.hu

a lényeg: bármit ehetsz csak nem mindegy hogy mennyit... pl ehetsz te egy 32cm-es pizzát is, csak éppen akkor joformán arra a napra már nem ehetsz mást (attól függ milyen fajta) vannak fent ételek, és receptek is, a kalória bevitel figyelemmel tartásával szinten tartani fogyni és hizni is lehet (nyilván ha hizni akar az ember több kalóriát visz be, ha fogyni kevesebbet, ha szinten tartani kb ugyanannyit mint ami a napi szintje) fontos hogy 800-1200 kalóriánál kevesebbet ne egyél egy nap mert akkor a szervezet át áll koplaló üzemmódra és lelassul az anyagcsere.

illetve a heti 0,5-1kg fogyás az egészséges, azonban az izom nehezebb mint a zsír így ajánlott a körméreteket is bevinni

2013. júl. 21. 21:05
 7/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kezecske :)

A másodiknak nem,sorry.

2013. júl. 21. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen
2013. júl. 21. 23:04
 9/15 poiu ***** válasza:
Símán. Én a helyedben nem "fogyóznék", elég, ha nem eszel szemetet és mivel nőni is fogsz, a súlyod beáll normálisra.
2013. júl. 22. 07:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Persze,simán :)

Nem kell fogyókúráznod,mozogj többet,ne koplalj,de ne is edd tele magadat.

2013. júl. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!