Hogyan fogyjak le kb 40 nap alatt 6 kilót?
Figyelt kérdés
Tehát most vagyok 48,5 kiló de mivel NAGYON alacsony vagyok ez a kis súly meg is látszik rajtam gondoltam rá hogy naponta megiszok vagy 3 liter vizet és nem eszek sokat se sokszor akkor ha ezt csinálom lefogyhatom ezt a súlyt ? (a kevés kaja pl 2 csirkemelles szendó)2013. jún. 2. 07:52
1/1 anonim válasza:
Kis testsúlyból szeretnél fogyni gyorsabban mint az elméleti maximum (heti 0,5-1kg)
Az élet más területén is a lehetetlent üldözöd?
Szendviccsel nem fog menni. Zsír-húsevéssel igen, zöldségekkel. Ezt lassítja minden lisztes kaja, tejtermék, cukor (igazából a gyümölcscukor is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!