Fogyjak le vagy maradjak igy? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Orok vekony lany voltam..ha mar 2kg plusz volt rajtam szenvedtem,es apam,anyam is piszkaltak,hogy legyek szep lany.. Aztan most megismerkedtem a parommal..Allandoan etterembe visz,es sokat fozok isNeki...Hiztam azota,amiota megismertem 10kg,de jol erzem magam..vegre ehetek..o igy is szeret,es raadasul egyutt edzunk is,mivel o sportol rendszeresen.. :) Persze a csaladom baszogat,de igazabol en most nem erzem rosszul magam..Mar olyan regota nem ettem igazan finom etelt.. :))2013. júl. 22. 01:17
1/6 anonim válasza:
Ha így érzed jól magad, akkor szerintem egyértelmű. Ha mozogsz is, akkor nincs gáz, az nem lenne egészséges, ha csak híznál és zabálnál, mozgás meg nuku. Így szerintem rendben van. A családdal meg ilyen esetben nem kell foglalkozni. De azért figyelj oda, ennél többet ne nagyon szedj fel, de az egészségügyi gondokról nem kezdek el papolni, amiket a túlsúly okozhat. Számold, vagy számoltasd ki orvossal a BMI-det, és igyekezz a normális határon belül mozogni, azt semmiképp ne lépd át.
2/6 anonim válasza:
Ha egészséges vagy és jól érzed magad, akkor jó, de nagyon vigyázz ezzel az "így is szeret" dologgal. Nem bántani akarlak, hanem tapasztalat, engem is addig-addig szeretett az exbarátom "így is" amíg le nem lépett egy olyan külsejű lánnyal, amilyen én voltam a megismerkedésünkkor.... ott álltam leforrázva, 15 kiló túlsúllyal, nulla önbizalommal, főleg mikor utólag elmondta, hogy valójában pont olyan karcsúnak szeretett, amilyennek megismert, csak sosem mert szóln az egyre gyarapodó hájacskák miatt, nehogy megbántson. :( Ha a párod a ducikat szeretné, akkor duci lánnyal kezdett volna. Ne járj te is úgy, mint én...
3/6 poiu válasza:
10 kg nagyon sok. Ha nem vagy kövér, akkor kórosan siovány voltál. Ha nem voltál kórosan sovány, akkor most túlsúlyos vagy. Cm/kg? Elhízni nem jó, különösen veszélyes fiatalon.
4/6 A kérdező kommentje:
176/67 kg vagyok most,es 27 eves.. :)
2013. júl. 22. 08:21
5/6 anonim válasza:
Szerintem most se lehet rossz alakod, de nekem az az 57 kg szimpatikusabb ehhez a testmagassághoz. Már csak saját magam miatt is vissza fogynék. Vagy ha nem is annyir, legalább egy ötöst, és akkor az arany középúton vagy.
6/6 poiu válasza:
Tininek az 57 kg aranyos, a te korodban ez már majdnem kórosan soványnak számítana. Másrészt meg alkalti a kérdés, nem mindegy, hogy hova megy a zsír. Ha a hasadra, akkor sikíts, mert az okozza a legtöbb bajt.
Ha rendesen edzel és csökkented a gyors szénhidrátot, nem lehet bajod. Tehát a csirkepörkölt - galuska - uborkasaláta szentháromságból a galuskából alig egyél, a másik kettőből bármennyit. Én azt tapasztalatom, hogy ma már egy olcsó kifőzdében is adnak salátát vagy párolt zöldséget köretnek és meg sem lepődnek a kérésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!