Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel kb mennyit...

Ezzel a módszerrel kb mennyit fogyhatok szeptember 2-ig? Mit tanácsoltok, min változtassak? 12/L

Figyelt kérdés

Étkezés:

napi 3x,4x eszek nem sokat,de nem is annyit,hogy éhezzek.

Nincs kenyér,kifli,péksüti,napi 1 édesség

Kb 2-2,5 l tiszta víz||||6 után már nem eszek

Gyümi,zöldség minden mennyiségben

Sport:

Kb 3 km-t biciklizek naponta,heti 1x pedig egy nap 15öt.

Futok 1 km-t,nem gyorsan de nem is lassan

20 felülés,15 hasprés,30-30 láb/kar,kéz gyakorlat

3x 50 ugrás ugrókötéllel

2013. júl. 20. 22:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Persze,minden nap :)

Ma már csináltam 100 guggolást,és ezutánra is tervezem :)

/Hoppá,még mindig fent vagyok xD :P /

2013. júl. 21. 22:36
 12/22 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__46..

Ide is írhattok :) Szintén az én kérdésem.

2013. júl. 21. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyjabol jo, de fuss tobbet, 1 km az 5 perc, semmit nem er. Es biciklizni nem szoktam, de azzal gyorsabban mwsz mintha futnal, ezert az se lehet tul sok ido, ugyhogy abbol is tobbet kene csinalnod. A gyakorlatokbol pedig legalabb 2 ismetlest csinalj:) 6 utan ehetsz ha ejfelig fent vagy, es ne rul sok gyumolcs legyen
2013. júl. 23. 16:32
 14/22 A kérdező kommentje:

NBeke az 1 km futás az 20 perc xD

Nem bírok futni,nagyon lassan futok,igazából kocogok.

Mivek kisebb faluban lakok,nem igazán tudok többet bicajozni,mert ez ilyen szélesebb falu és pont a kötpontban lakunk/ahol van a legtöbb utca,sportpálya,suli,üzletek,faluháza,stb/és anyum nem nagyon enged a 2 falu végére.../bár néha lemegyek..xD/de megpróbálok többet :) Igazából ha a sportpályát körbebiciklizem 1x,az van 1 km...szóval....de mostanában többet mozgok,mert barátnőm kutyáit is visszük minden nap egy kiadós több km-es sétára.

2013. júl. 23. 20:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Bocsi de ha 1 km 20 perc akk 3km/h-val mesz...az nagyon lassu seta:DDD amugy a tobb kmes seta is jo:)
2013. júl. 24. 10:15
 16/22 anonim válasza:

Na figyu!

Nem sétál hanem kocogunk.Tudod mi az a kocogás?És csak kezdetben volt 1 km most már van,hogy 3-4 km is.

Ma is azt a 14 km-t lesétáltunk 2 óra alatt xD

Biciklizésből szintén csak a kezdetekkor volt 3 km,most már naponta van olyan 5-6 km és hetente 1x 15-16 km.

2013. júl. 24. 14:35
 17/22 anonim ***** válasza:

1 km nekem 15 perc,kocogással.

Ajánlom még ehhez Rubint Réka-Van 5 perced?

Én arra tornázok :)

2013. júl. 24. 18:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csak en futok ilyen gyorsan xd 11.3km/h ;) ja amugy ha hasra szeretnel erositeni: 8 perc durva has erre keress ra youtubeon ugyanez van combbal is:)
2013. júl. 25. 00:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Úgy látszik ;)

Am.köszi :)

2013. júl. 26. 20:47
 20/22 anonim válasza:
0%

Szia! Én 159 cm vagyok és 21 éves(lány) kb annyi voltam,mint te most! alapjába véve lusta vagyok a sportoláshoz. Én igaz ezt nem javaslom, de ha draszztikusan akarod akkor ne egyél! Napi egyszer egy keveset és igyál sokat. Én már 5 után nem ettem. Vitamint készíts minden napra. 1 hét alatt meg lehet szokni...az az egyhét kín...Két hó alatt 46kg lettem...

Most a párom azzal piszkál, hogy anorexiásnak nézek ki. Kért hogy hizzak kicsit... ettem kicsit többet, de rámtört a zabálás... most kezdem előről... igaz még csak két kilót hiztam... A bicikli nekem nem ért semmit... régen én heti 60 km-t + még párat biciztem és csak a vádlim volt bika.

2013. aug. 3. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!