Ezzel a módszerrel kb mennyit fogyhatok szeptember 2-ig? Mit tanácsoltok, min változtassak? 12/L
Étkezés:
napi 3x,4x eszek nem sokat,de nem is annyit,hogy éhezzek.
Nincs kenyér,kifli,péksüti,napi 1 édesség
Kb 2-2,5 l tiszta víz||||6 után már nem eszek
Gyümi,zöldség minden mennyiségben
Sport:
Kb 3 km-t biciklizek naponta,heti 1x pedig egy nap 15öt.
Futok 1 km-t,nem gyorsan de nem is lassan
20 felülés,15 hasprés,30-30 láb/kar,kéz gyakorlat
3x 50 ugrás ugrókötéllel
Persze,minden nap :)
Ma már csináltam 100 guggolást,és ezutánra is tervezem :)
/Hoppá,még mindig fent vagyok xD :P /
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__46..
Ide is írhattok :) Szintén az én kérdésem.
NBeke az 1 km futás az 20 perc xD
Nem bírok futni,nagyon lassan futok,igazából kocogok.
Mivek kisebb faluban lakok,nem igazán tudok többet bicajozni,mert ez ilyen szélesebb falu és pont a kötpontban lakunk/ahol van a legtöbb utca,sportpálya,suli,üzletek,faluháza,stb/és anyum nem nagyon enged a 2 falu végére.../bár néha lemegyek..xD/de megpróbálok többet :) Igazából ha a sportpályát körbebiciklizem 1x,az van 1 km...szóval....de mostanában többet mozgok,mert barátnőm kutyáit is visszük minden nap egy kiadós több km-es sétára.
Na figyu!
Nem sétál hanem kocogunk.Tudod mi az a kocogás?És csak kezdetben volt 1 km most már van,hogy 3-4 km is.
Ma is azt a 14 km-t lesétáltunk 2 óra alatt xD
Biciklizésből szintén csak a kezdetekkor volt 3 km,most már naponta van olyan 5-6 km és hetente 1x 15-16 km.
1 km nekem 15 perc,kocogással.
Ajánlom még ehhez Rubint Réka-Van 5 perced?
Én arra tornázok :)
Úgy látszik ;)
Am.köszi :)
Szia! Én 159 cm vagyok és 21 éves(lány) kb annyi voltam,mint te most! alapjába véve lusta vagyok a sportoláshoz. Én igaz ezt nem javaslom, de ha draszztikusan akarod akkor ne egyél! Napi egyszer egy keveset és igyál sokat. Én már 5 után nem ettem. Vitamint készíts minden napra. 1 hét alatt meg lehet szokni...az az egyhét kín...Két hó alatt 46kg lettem...
Most a párom azzal piszkál, hogy anorexiásnak nézek ki. Kért hogy hizzak kicsit... ettem kicsit többet, de rámtört a zabálás... most kezdem előről... igaz még csak két kilót hiztam... A bicikli nekem nem ért semmit... régen én heti 60 km-t + még párat biciztem és csak a vádlim volt bika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!