Hogyan tudnék szeptember 1-ig 5 kg-t fogyni? Melyik sport fogyaszt a legjobban? Mit egyek/ne egyek?
Figyelt kérdés
Amikben segítséget kérek:sport,étel,ital,stb.
Amúgy 162 cm,65 kg,lány vagyok.A korom 11-14 közt van.
Has,comb,hátsó..ezeken van leginkább a felesleg.
2013. júl. 20. 12:30
11/12 anonim válasza:
NA FIGYU!!:A leghatásosabb és bevált:este 6-ig tilos nagyon sok kalória bezabálása és este 6 UTÁN viszont már ne is egyél pluszba ha tudsz időt szánni rá reggelente (kb.8-ig)
fuss pár órát! Ez valakinek csak 1 hónap után látszik valakinek meg hetek kérdése :) Remélem segítettem:)
12/12 anonim válasza:
ha 2 óránként eszel,már azis sokat segít.tudom,kicsit hülyén hangzik,eleinte én sem hittem benne,de ezzel a módszerrel sikerült 8 kgtól megszabadulnom.persze,az sem mindegy hogy mit eszel.. a pékáru hanyagolást valóban jól mondta azelőttem kommentelő,de a rizzsel nem értek egyet!én is ettem rizst,krumpli helyett.leginkább gyümölcsöt,halat,tojást és rizst fogyasztottam.remélem tudtam segíteni:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!